Acasă > Stiri  >  Mos Craciun la ATVROM: 10% discount la snowmobilele BRP Lynx

Mos Craciun la ATVROM: 10% discount la snowmobilele BRP Lynx

2 minute
Mos Craciun la ATVROM: 10% discount la snowmobilele BRP Lynx

Mos Craciun are un sac plin de promotii la ATVROM, in luna decembrie! Achizitioneaza din  reteaua de magazine ATVROM orice model de snowmobile BRP Lynx din lineup-ul 2015 si 2016 si beneficiezi de un discount de 10% din pretul de lista!

In oferta ATVROM veti descoperi redutabila gama Utility (modele Ranger si Yeti), din lineup-ul 2016, snowmobile proiectate si dezvoltate pentru cele mai grele munci, cum ar fi lucrarile de intretinere in centrele de schi, mentinerea pe timp de iarna a liniilor electrice, utilizarea ca vehicul de tractiune si multe alte sarcini anevoioase in conditii meteo si de teren extreme. Capacitatea de incarcare maxima e garantata de un sistem de suspensii foarte performant si bratul spate a fost prevazut cu amortizoare de soc duble durabile si extrem de eficiente. La acestea se adauga schiurile lungi si late, capabile sa asigure stabilitate ridicata si capacitatea de tractiune sporita in escaladarea pantelor abrupte si acoperite de zapada.

69-ranger-alpine-1200-4tec-xu-34f-my16

Utility

Lineup-ul 2015 oferit de ATVROM asigura o paleta mai larga de utilizari, fiind disponibile modele din gama Sport (cu modelele Rave gandite special pentru cursele intense pe zapada), Deep Snow Sport (modelele BoonDocker proiectate pentru zapada afanata si in strat gros), Crossover (modelele Xtrim si Commander dedicate deopotriva tractiunii si agrementului sportiv), Touring (modelele Adventure gata sa ofere placerea unor lungi excursii pe intinderile albe) si mentionata deja gama Utility.

rave-re-800r-etec-rex2-34f-my16

Sport

commander-touratech-800r-etec-xu-34f-my16

Crossover

Toate aceste modele din oferta ATVROM vin in variante diferite de motorizare, precum si cu dimensiuni diferite ale schiurilor si senilelor, incercand sa acopere pretentiile si nevoile tuturor utilizatorilor, astfel incat fiecare isi poate gasi snowmobilul dorit.

boondocker-ds-3900-800r-etec-rex2-34f-my16

Deep Snow Sport

adventure-grand-tourer-1200-4tec-xu-34f-my16

 Touring

Asadar, ATVROM te asteapta cu promotia lunii decembrie: la achizitionarea oricarui model de snowmobile BRP Lynx, beneficiezi de un discount de 10% din pretul de lista. Contacteaza-ne pentru o oferta completa!