Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2021 Can-Am Maverick X3 MAX X RS Turbo RR

2021 Can-Am Maverick X3 MAX X RS Turbo RR

3 minute
2021 Can-Am Maverick X3 MAX X RS Turbo RR

Ce inseamna o experienta de riding fara compromisuri? Pentru a raspunde acestei intrebari, vom da un singur exemplu: Maverick X3 MAX X rs Turbo RR.

Gama de SSV-uri Can-Am pentru sezonul 2021 se caracterizeaza prin imbunatatirile aduse modelelor deja existente si prin noile aditii, cum ar fi varianta Maverick X3 MAX X RS Turbo RR cu Smart-Shox. Mai puternic si cu dotari tehnice la superlativ, cu un look agresiv pe masura performantelor de rulare offroad, side-by-side-ul Maverick MAX X rs Turbo RR revendica un loc de frunte printre cele mai luxoase modele sport de pe piata la ora actuala.

Maverick X3 MAX X rs Turbo RR este echipat cu motorizarea eficienta Rotax ACE. Motorul supraalimentat, 900 cc 195 cp vine cuplat la cutia de viteze racing cu comutare rapida special calibrata, in completarea caruia vin urmatoarele:

– tehnologie exclusiva diferential blocabil Smart-Lok
– moduri de tractiune selectabile 4WD TRAIL ACTIV / 4WD TRAIL / 2WD / 4WD
– amortizoare moderne reglabile FOX Podium (fata – FOX† 2.5 PODIUM RC2† Piggyback; spate – FOX† 3.0 PODIUM RC2† Piggyback)

Pentru o manevrabilitate precisa, acest model extrem de puternic si fiabil detine suspensie spate TTX si un sasiu ultra eficient de greutate redusa.

Din punct de vedere al confortului, merita sa amintim de cockpit-ul Ergo-Lok suficient de spatios si cu scaune ajustabile Ergo-Fit fata si spate. Intregul design, atat la exterior, cat si la interior, respira ADN-ul sportiv caracteristic Can-Am-urilor de ultima generatie. Modelul de 4 persoane capteaza atentia tuturor prin prezenta impunatoare si impresioneaza vizual prin schema cromatica atractiva. Modelul este disponibil cu schemele de culoare Intense Blue / Triple Black (negru-albastru); Desert Tan, Carbon Black & Can-Am Red / TURBO RR (rosu-negru) si negru.


Mai mult de atat, acoperisul rezistent, scutul de protectie heavy-duty HMWPE, centurile de siguranta cu prindere in 4 puncte cu captuseala moale in zona umerilor si bara de protectie frontala contribuie la confort, la o durata mai lunga de viata si la un look exclusivist.

Nu in ultimul rand, SSV-ul Can-Am Maverick X3 MAX X rs Turbo RR asigura o interfata fidela pilot-masina datorita afisajului multifunctional analogic/digital: vitezometru, turometru, contor parcurs, indicatori trip si ore, nivel combustibil, treapta viteza, sport/ECO mode, martor centuri siguranta, indicator 4×4, ceas, auto shut off.

Daca va intrebati cu ce model vine concurenta pentru a-i tenta pe entuziastii aventurii si senzatiilor tari offroad, merita sa amintim de rivalul dintotdeauna al Can-Am, constructorul american Polaris. Acesta a lansat in lineup-ul 2020 SSV-ul Polaris RZR XP 4 Turbo S.