Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Can-Am Maverick X DS Turbo RR ’20

Can-Am Maverick X DS Turbo RR ’20

2 minute
Can-Am Maverick X DS Turbo RR ’20

Can-am Maverick X DS Turbo RR este un side-by-side Can-Am de ultima generatie, destinat pilotilor care aspira la o aventura plina de adrenalina. Nu este nicio provocare pentru care acest model de SSV sport sa nu fie pregatit! Fie ca este vorba de zone cu noroi, teren accidentat sau zapada, nimic nu este prea mult pentru Can-am Maverick X DS Turbo RR multumita motorului turbocharged in 3 cilindri, 900cc, racire cu lichid, EFI. Modelul de fata dezvolta 195 cai putere si ofera totodata o acceleratie impresionanta. De asemenea, beneficiaza de transmisie QRS-X (Quick Response System X) ventilata cu flux ridicat de aer si special proiectata să conlucreze eficient cu motorul supraalimentat, alaturi de care veti gasi un intercooler integrat si filtru de aer de inalta performanta.

Maverick X DS Turbo RR detine tehnologie exclusiva Smart-Lok si modurile de tractiune 2WD / 4WD, cu diferential fata blocat (4WD TRAIL ACTIV / 4WD TRAIL). De asemenea, din pachetul standard nu lipseste servodirectia Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS). La nivel de suspensii, SSV-ul de fata vine echipat cu amortizoare FOX 2.5 PODIUM RC2 Piggyback, cursa 508mm. Jantele din aluminiu de 14 inch confera un look modern si completeaza aspectul agresiv. Can-Am Maverick X DS Turbo RR poate acomoda in conditii optime de confort pilotul si un coechipier, iar rezervorul de combustibil ofera o capacitate de 40 litri. Protectia este sporita de bara integrata pe fata, la care se adauga scutul HMWPE. Comunicarea rider-vehicul este facilitata de bordul cu afisaj multifunctional digital de 7,6 inch, prevazut cu tastatura si care permite accesul la toate datele necesare unei experiente de pilotare totale (vitezometru, turometru, kilometraj, indicator: trip, ore functionare, treapta viteza, ECO Mode, Sport Mode, nivel combustibil, centura siguranta, 4×4, diagnostice, ceas). Dotarea cu troliu Can-Am HD 4500-S se va dovedi utila in cazul in care va veti confrunta cu impotmolirea pe teren plin de noroi. Un rival pentru Maverick X DS Turbo RR este SSV-ul 2020 Polaris RZR PRO XP Premium.

In concluzie, puteti considera ca Maverick X DS Turbo RR  este dedicat celor mai entuziasti fani powersports si nu va va dezamagi pe traseul off road preferat!

*disponibil cu schemele de culoare: Iron Gray & Manta Green / TURBO RR; Phoenix Orange Metallic / TURBO RR si Triple Black / TURBO RR.