Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Linhai 500 Pro Max 2021

Linhai 500 Pro Max 2021

2 minute
Linhai 500 Pro Max 2021

Gamei de ATV-uri Linhai i s-a alaturat un nou membru, modelul Linhai 500 Pro Max. Acest ATV 492cc reprezinta o optiune de luat in considerare daca aveti nevoie de un partener de off road util pentru treburi in preajma gospodariei, dar si distractiv pentru o iesire in weekend. Acest vehicul 4×4 este dotat cu un motor compact si puternic, monocilindric, in 4 timpi, de 492.8cc, pe racire cu lichid + aer si este capabil sa genereze 32 cai putere, suficient pentru o plimbare antrenanta.

Pachetul standard este completat de o cutie de viteze automata CVT cu trepte  L/H/N/R cu posibilitatea de a comuta intre tractiune 4×4 si 2×4.

In afara modurilor selectabile 2WD/4WD, ATV-ul de fata detine diferential blocabil pe fata si suspensii independente. Instrumentarul de bord este modern si ofera toate informatiile necesare (bord digital multifunctional vitezometru, tahometru, kilometraj, indicator combustibil, ceas de bord, indicator temperatura lichid de racire).

Alte caracteristici consta in echiparea cu: jante din aluminiu, troliu de 1360 kg, bara protectie fata, carlig de remorcare omologat, suport pentru bagaje fata si spate, priza tip bricheta in consola, aparatori de maini si lumini LED. Acest ATV are o sa de inaltime 915mm si ofera o capacitate de 2 locuri. Aspectul robust si serios, potrivit cu performantele modelului, face din Linhai 500 Pro Max un aliat de incredere pentru munca sau recreere in medii off road.