Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Ce e nou in gama CF Moto 2020

Ce e nou in gama CF Moto 2020

2 minute
Ce e nou in gama CF Moto 2020

Cei care inca nu sunt convinsi de performantele ATV-urilor si side-by-side-urile CF Moto, isi vor schimba cu siguranta parerea dupa ce vor face cunostinta cu lineup-ul 2020.

Surpriza consta in adaugarea de modele noi in familia de ATV-uri CForce, dar si de SSV-uri sport ZForce gandite sa transforme fiecare iesire intr-o aventura memorabila. Cat despre gama utilitara UForce, si aici producatorul aduce imbunatatiri considerabile cu update-uri de accesibilitate, confort, dotari tehnice si nu in ultimul rand, la nivel de design.

Un membru 4×4 de teren care si-a facut aparitia in linia de ATV-uri 2020 a constructorului chinez il reprezinta modelul CF Moto CForce 600 Touring. Vine echipat cu motor cu 1 cilindru, 4 valve, pe racire cu lichid si este capabil sa livreze 41 cai putere, suficient pentru o escapada pe drumuri dificile atunci cand ai chef sa experimentezi senzatii extreme. Din dotarile standard nu lipsesc troliul 2500lb (1134 kg), rack-urile rezistente, un radiator mai mare, sistem de franare hidraulic cu 4 discuri complet nou, transmisia CVTech, farurile LED de inalta intensitate (RIDEVISION), plus jante 12 inch din aliaj noi.

Amatorii de viteza nu pot decat sa se bucure ca acum au mai multe optiuni prin aditia lui ZForce 950 Sport, un side-by-side capabil sa atinga 79 cai putere si care este disponibil in doua variante de culoare diferite, pe gri si gri-turcoaz.