Acasă > Stiri  >  Lineup-ul ATV-UTV Can-Am 2018 atrage tot mai multi entuziasti

Lineup-ul ATV-UTV Can-Am 2018 atrage tot mai multi entuziasti

3 minute
Lineup-ul ATV-UTV Can-Am 2018 atrage tot mai multi entuziasti

La sfarsit de an, va propunem o scurta trecere in revista a celor mai noi vehicule 4×4 offroad lansate pe piata de compania canadiana fondata de Joseph-Armand Bombardier. Producatorul Can-Am s-a impus initial prin fabricarea de motociclete in anii ’70, insa popularitatea sa a crescut mai ales in ultima decada multumita unei oferte extrem de diversificate de vehicule 4×4 ATV performante si side-by-side-uri .

In primul rand, merita sa amintim de ATV-ul Can-Am Outlander X xc 1000R, care s-a bucurat aproape imediat de un triumf colosal in lumea atv-istilor de pretutindeni. Care este secretul din spatele succesului noilor Outlandere? Raspunsul la aceasta intrebare isi gaseste ecou in pachetul de dotari complete, ce adauga mai multa valoare si contribuie la cresterea performantei. Sa luam doar un exemplu: acest ATV Sport-Rec este alimentat de vigurosul motor Rotax V-Twin. Acest vehicul offroad 4×4 dispune de tractiunea necesara pentru a face fata unor solicitari serioase, iar in ceea ce priveste design-ul, nu ramane mai prejos. Optimizarea franelor de mana fata si spate, spoilerul frontal din aluminiu si schema cromatica inedita (vopsea inspirata de Can-Am X-Team cu variantele Sunburst Yellow, Hyper Silver si noul negru) sunt doar cateva din elementele-cheie care imbunatatesc pachetul de curse.

In continuare, si editia Can-Am Outlander North destinata sa intampine provocarile sezonului rece se distinge printr-un look deosebit unde albul predomina si care este accesorizat cu parbriz, protectii impotriva noroiului si manere incalzite pentru pilot si insotitor. Pentru cei care au ca obiectiv diverse activitati de munca, acest ATV prezinta o treapta inferioara de viteza L, precum si echiparea cu troliu WARN. Alte mentiuni speciale – servodirectia Tri-Mode Dynamic Power Steering si anvelope ITP Terracross montate pe roti din aluminiu. Nu este greu sa tragi concluzia ca acest ATV se bucura de o ampla tractiune, criteriu de baza atunci cand vine vorba, de pilda, despre cucerirea unor trasee pe zapada.

Insa seria 2018 nu se rezuma doar la Outlander, deoarece Can-Am a rezervat si alte surprize iubitorilor de offroad. Surpriza majora o ofera de acesta data, noile UTV-uri Maverick X3, ce pretind a crea oportunitati pentru experiente din ce in ce mai antrenante pentru entuziastii genului.

„Lineup-ul Can-Am 2018 vrea sa aduca pasiune si bucurie”, spune Anne-Marie LaBerge in calitate de senior VP al BRP. „In afara de extinderea familiei de vehicule offroad Maverick X3 si Defender, am adaugat mai multa valoare si performanta segmentelor de categorie recreational-utilitara Can-Am Commander si Outlander”.

Un side-by-side care a meritat asteptarea – Can-Am Maverick X3 Turbo R

Mult-asteptatul model 2018 UTV Can-Am Maverick X3 Turbo R este la ora actuala considerat cel mai puternic side-by-side prezent pe piata, care livreaza cu 12% mai multi cai putere si respectiv, 10% cuplu in plus. Sa poti atinge 96 kmh in numai 4, 4 secunde reprezinta, fara indoiala, un avantaj semnificativ. Noile modele UTV vin in varianta cu 2 si 4 locuri, indeplinind criteriile oricaror clienti mai exigenti.