Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Atuurile gamei 2021 SSV Can-Am Maverick X3

Atuurile gamei 2021 SSV Can-Am Maverick X3

3 minute
Atuurile gamei 2021 SSV Can-Am Maverick X3

Can-Am Maverick X3, SSV-ul care a cucerit podiumul la Dakar de 3 ori consecutiv, ofera in sezonul 2021 posibilitati nelimitate!

O experienta de riding la superlativ
Este randul tau sa preiei controlul in off road! Tehnologia avansata din dotarea modelelor Maverick din familia de SxS-uri Can-Am permite riderilor sa isi puna potentialul in valoare, culminand intr-o aventura palpitanta pe orice tip de traseu. BRP pune la dispozitie pachete complete cu featuri de top, astfel incat nimic nu le poate sta in cale SSV-urilor sport specializate pentru rularea pe teren cu nisip, pietris sau noroi si apa adanca. Gama include in total zece modele cu 2 si 4 locuri, cu trei optiuni distincte de motor supraalimentat – 120 CP, 172 CP si 195 CP.

Urmatorul capitol al aventurii off road incepe pentru cei care indraznesc sa urce la bordul unui vehicul Maverick X3! Te bagi?

Pentru Can-Am Maverick X3 Turbo RR, zonele cu nisip, noroi, stanci sau trasee de munte sunt locul de joaca!

Atribute tehnice la standarde ridicate:

  • Cel mai puternic motor din industrie care echipeaza un vehicul side-by-side: Rotax RR 195 cai putere. Motor turbo mai mare, ultra-eficienta si filtru de aer de inalta performanta, plus intercooler durabil.
  • Diferential frontal blocabil Smart-Lok cu 4 moduri automate controlate electronic – contribuie la oferirea unei tractiuni maxime indiferent de conditii.
  • Setup inovativ al suspensiei. Modelele Maverick X3 X RC si X MR beneficiaza de suspensie complet ajustabila cu brate duble in A pe fata si suspensie TTA cu bascula (de inspiratie trophy-truck).
  • 850W Magneto – puterea necesara, disponibila in orice moment ai nevoie: pentru echipamentul audio, pentru upgrade-uri Can-Am si aftermarked variate, lumini suplimentare, accesorii 12V, troliu etc. Pachetele Turbo si Turbo R dispun de 650W Magneto.
  • In colaborare cu FOX, BRP a dezvoltat suspensia semi-activa Smart-Shox. Fiecare Maverick X3 este tunat pentru a livra performanta cu amortizoarele FOX Racing ajustabile (FOX† 2.5 sau FOX† 3.0 PODIUM RC2†).
  • Display digital 4.5/7.6-inch cu tastatura: optiunile sunt lizibile in toate conditiile, cu datele despre calatorie si setarile la indemana pilotului.
  • Maverick X3 parcurge distantele sfidand obstacolele off road-ului! Cu ajutorul unui setup unic pentru fiecare pachet Maverick X3, provocarile nu au nicio sansa sa intrerupa aventura off road in care vei porni! X rc Turbo RR vine cu anvelope 32 in. Maxxis† Liberty 2.0, iar lineup-ul X mr detine cauciucuri ITP Cryptid mud-ready.
  • Cockpit spatios si confortabil cu design orientat catre rider: pozitie joasa de pilotare, protectie superioara, centuri ajustabile in 4 moduri.
  • Cutie automata de viteze optimizata pentru zgomot redus. Maverick X3 utilizeaza cea mai noua tehnologie Quick Response System X (QRS-X) CVT cu flux de aer inalt.