Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Line-up 2021 Ski-Doo Renegade

Line-up 2021 Ski-Doo Renegade

2 minute
Line-up 2021 Ski-Doo Renegade

Gama de snowmobile 2021 Ski-Doo Renegade se caracterizeaza in primul rand prin versatilitate nemaintalnita. Sunt disponibile multiple optiuni de motorizare, de senile si de skiuri, astfel incat exista un model Renegade „croit” pentru fiecare stil de pilotare. Aventura ta de iarna poate incepe!

Renegade redefineste experienta de riding pe zapada
Snowmobilele Ski-Doo Renegade iti permit sa te aventurezi pe orice tip de teren, indiferent de conditii. Asadar, vei putea sa admiri peisaje montane care se schimba, uneori, chiar si de la ora la ora. De la senzatii extreme si performanta dovedita pana la explorare si solutionarea de sarcini, nu este nimic din ce un Renegade nu poate face.

Line-up-ul de snowmobile Renegade 2021 ofera inovatii si tehnologie avansata: suspensia spate rMotion X si suspensie fata RAS X. Displayul inteligent, conectat prin Bluetooth permite acceseul usor la toate datele esentiale, plus o serie de featuri noi (muzica, harti GPS si multe altele). Platforma REV Gen4 la a 4-a generatie este gandita pentru conditii dificile si favorizeaza o mai mare libertate de miscare pentru rideri. Masa centralizata si greutatea usoara au ca rezultat un vehicul cu raspuns ultra-promt. Snowmobilele Renegade X, Renegade X-RS, Renegade Adrenaline sau Renegade Sport pot fi partenerul de aventura pe zapada potrivit pentru orice pilot care vrea sa depaseasca limitele.