Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Modelul enduro KLX230 disponibil din august

Modelul enduro KLX230 disponibil din august

2 minute
Modelul enduro KLX230 disponibil din august

Motocicleta KLX230 din noul lineup hard enduro 2020 Kawasaki ajunge in reprezentante luna aceasta. Noul model enduro este destinat pentru trasee dirt si drumuri asfaltate prin oras sau in afara lui.

Principalele caracteristici ale lui KLX230 2020

  • Vei descoperi un motor complet nou. Motocicleta Kawasaki KLX230 vine echipata cu motor cu patru timpi răcit cu aer, 233 cm3, cu injecție de benzina. Puterea este adaptată pentru traseu, iar cuplul este amplu și constant, contribuind la o accelerație liniară. Motorul compact inlesneste o manevrabilitate ușoară. Cu o greutate mica si o construcție simplă, KLX230 promite sa fie partenerul ideal pentru fanii traseelor off road.
  • Cadrul a fost special conceput pentru folosirea pe drumuri noroioase, astfel incat noul perimetru are rol in cresterea si mentinerea stabilitatii pentru a strabate fara probleme orice traseu. Piloții de teste Kawasaki s-au implicat intens in oferirea de feedback inginerilor care au creat noul KLX230 pentru a obținere echilibru între motor și cadru. Acest lucru face ca tipologii diferite de rideri să poata opta pentru modelul KLX230.
  • Merita amintit si panoul de instrumente digital care ofera numeroase informații (vitezometru, kilometraj, dublu contor de călătorie, indicator al nivelului de carburant, ceas și indicatoare luminoase) datorita ecranului LCD ușor de utilizat.
  • KLX230 2020 mai dispune de un rezervor cu o capacitate de 7,5 litri, astfel incat ai ocazia sa te bucuri de o calatorie mai lunga cu un singur plin.
  • Rotile mari si cursa lunga pentru suspensii sunt atuuri pe care le vei aprecia. Jantele de aluminiu cu diametrul mare, dimensiuni 21″ față și 18″ spate contribuie la performanța si permit abordarea cu incredere a denivelarilor de pe traseu.
  • Fana cu sistem ABS cu dublă utilizare (pentru on si offroad). Sistemul de franare cu ABS este dezvoltat in colaborare Bosch si faciliteaza folosirea pe șosea precum și în afara drumului. Proiectat cu scopul de a ajuta riderii, in special pe cei novici, să se oprească eficient într-o distanță mică.