Kawasaki Z900RS ABS 2020

Motocicleta Kawasaki Z900RS ABS 2020 impresioneaza de la prima vedere prin atentia la detalii si este construita din materiale de cea mai buna calitate. Aceasta motocicleta 948cc poate fi considerata o adevarata bijuterie tehnologica, rezultatul maiestriei inginerilor de la Kawasaki care au dorit sa aduca un omagiu celebrului model Z 900 aparut în 1972.

Z900RS se bazeaza pe un motor in 4 timpi cu 4 cilindri in linie, 16 valve DOHC, racire pe lichid, 948 cmc, capabil sa livreze 111 CP. Motorul este cuplat la o cutie cu 6 trepte de viteza. Sistemul de franare este compus din frana fata cu 2 discuri Brembo 300mm semi-flotante, etriere monobloc cu 4 pistoane si frana spate cu 1 disc 250mm, etrier cu 1 piston.

La nivel de suspensii, se remarca echiparea pe fata cu o furca inversa 41mm si amortizoare preincarcate si ajustabile. Suspensia spate este de tip Horyzontal back-link cu amortizor pe gaz, dispus orizontal pentru a ajuta la folosirea eficienta a spatiului si la echilibrarea masei. Saua este confortabila si are o inaltime de 835 mm. Multumita tehnologiei Ergo-Fit, saua se poate cobori cu 35mm pentru acomodarea pilotilor de talii diferite. Rezervorul de capacitate 17L te asigura ca vei avea parte de mai multa distractie cu un singur plin, iar instrumentatia de bord vine cu un ecran LCD usor de citit. Din pachetul standard de dotari nu lipseste ABS-ul, la care se adauga un ambreiaj compact de tip Assist and Slipper, sistemul KTRC (Kawasaki TRaction Control) de control al tractiunii, indicator de rulare economica si multe altele.

Cu un aspect retro atent lucrat, finisaje superioare si inzestrata cu dotările moderne ale anului 2020, Z900RS se impune din toate punctele de vedere – stil elegant, confort si performanta inalta. Modelul Z900RS din gama de motociclete Kawasaki este disponibil cu schemele de culoare New Metallic Green /  Metallic Graphite Gray / Metallic Diablo Black.