Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Motociclete din gama Supersport Kawasaki 2020

Motociclete din gama Supersport Kawasaki 2020

2 minute
Motociclete din gama Supersport Kawasaki 2020

Motociclete supercharged, modele dual-sport, modele sport bike care uimesc prin agilitate si viteza… Producatorul japonez a construit de-a lungul timpului motociclete fantastice, insa lineup-ul 2020 este probabil unul dintre cele mai deosebite si, totodata, cel mai diversificat.

2020 Kawasaki ZX-6R ABS

Modelul sportbike 2020 Kawasaki Ninja ZX-6R ABS ofera tehnologii de ultima ora din abundenta. Cu un look super agresiv, motocicleta de fata este destinata celor mai mari iubitori de viteza si intreceri moto. Acest model midsize se bazeaza pe un motor in 4 cilindri pe racire cu lichid, de capacitate 636cc si care vine cuplat la o cutie moderna cu sase viteze, asigurand un control precis.
2020 Kawasaki ZX-6R ABS KRT Edition – o motocicleta supersport nascuta pentru competitie. Varianta KRT Edition preia de la modelul de baza specificatiile tehnice, dar vine „imbracata” intr-o grafica speciala inspirata de modelele de curse.

2020 Kawasaki ZX-10R ABS – un sportbike care duce designul de Ninja la urmatorul nivel. ZX-10R a repurtat dintotdeauna cele mai mari victorii pe circuit si a adus performante greu de egalat; unul din avantajele acestei motociclete consta in controlul superior la pilotare, iar modelul 2020 nu este o exceptie furnizand putere de varf si manevrabilitate de invidiat. Beneficiaza de motorizare in 4 cilindri, 998cc, racire cu lichid si ofera atuul schimbarii rapide a vitezelor.

Motocicleta este disponibila si in versiunea KRT Edition.

2020 Kawasaki ZX-14R ABS – o motocicleta de putere mare care include o lista lunga de tehnologii, ceea ce o transforma intr-o forta de neoprit pe sosea si pe circuit. Potrivita pentru tipologii diversificate de piloti. Ofera motorizarea 1.441cc, 4 cilindri, racire cu lichid, dispune de moduri de putere selectabile si de sistemul avansat de control al tractiunii.

2020 Kawasaki Ninja H2 SX SE+

Motocicleta supercharged din gama sport-touring. Cu un pachet de dotari echilibrat si motor 998cc supercharged in 4 cilindri, racire cu lichid, H2 SX SE+ este un model care va impune respect in orice circumstanta si, totodata, va oferi o experienta de riding palpitanta, distractiva.

2020 Kawasaki Ninja H2
Pentru sezonul 2020, motocicleta hypersport Kawasaki Ninja H2 promite mai multa putere. Alaturi de modelul H2 Carbon, motocicleta de fata este creata pentru senzatii exteme. Beneficiaza de control la franare si de modul Launch. Este o adevarata „fiara”.

2020 Kawasaki Ninja H2R – varful de lance al gamei hypersport, un model destinat pasionatilor de viteza pe doua roti in cautare vesnica de senzatii extreme.