Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Kawasaki Ninja 650 ABS 2020

Kawasaki Ninja 650 ABS 2020

2 minute
Kawasaki Ninja 650 ABS 2020

Ninja este probabil numele cu cel mai mare ecou in industria motocicletelor, cu cele mai multe sanse sa fie recunoscut chiar si de catre persoanele care nu au nimic in comun cu motociclismul. Pe parcursul catorva decade, Kawasaki Ninja a devenit un simbol pe segmentul sportbike japonez. In prezent, lineup-ul cunoaste o extindere deosebita si numara nu mai putin de noua modele.

Pentru sezonul 2020, constructorul a adus imbunatatiri gamei sale celebre prin upgradarea modelelor 650 si 1000.

Legat de motocicleta Ninja 650, lista de modificari nu este lunga, dar cu siguranta consolideaza pozitia modelului pe piata. Cu un design agresiv inspirat de estetica campionei de Superbike, ZX-10R, modelul de 649cc capabil de 68 cai putere este primul din gama midsize care primeste display TFT de 4.3-inch. Instrumentarul digital este usor de folosit si ii permite pilotului sa acceseze aplicatia dedicata Rideology via Bluetooth.

Designul seii a fost imbunatatit pentru un plus de confort la pilotare. Nou pentru sezonul 2020 este si setul de anvelope Dunlop Sportmax Roadsport cu jante 17-inch cu 5 spite. De asemenea, modelul beneficiaza de un centru de greutate jos. Motorul 649cc in 2 cilindri DOHC a ramas neschimbat.

Agila Ninja are cateva avantaje care o fac sa se diferentieze de concurenta. Este singurul model de categoria sa pe segmentul sportbike japonez. In plus, este disponibil la un pret competitiv. Varianta KRT Edition are ca cel mai apropiat competitor motocicleta Honda CBR650R. Nu in ultimul rand, numerosi rideri au votat in favoarea look-ului sau modern, atragator si agresiv inspirat de modelele de curse. Este o motocicleta Kawasaki pregatita pentru circuit, dar