Acasă > Stiri  >  Inovatii Ski-Doo – doua modele 2018 si generatia Rotax 600R E-Tec

Inovatii Ski-Doo – doua modele 2018 si generatia Rotax 600R E-Tec

2 minute
Inovatii Ski-Doo – doua modele 2018 si generatia Rotax 600R E-Tec
  • Model limitat MXZ 600R E-TEC, dotat cu noul motor E-TEC Rotax 600R
  • Noul model Expedition SWT, construit pentru a fi mai capabil si confortabil

Valcourt, Quebec, 10 ianuarie 2018 – inca o data, BRP si-a consolidat pozitia de lider prin introducerea pe piata a doua noi snowmobile Ski-Doo si a motorului Rotax E-Tec de ultima ora. Astfel, BRP ramane fidel obiectivului de a imbunatati continuu experienta riderilor prin oferirea de produse de clasa mondiala.

 ski doo

Noul model Ski-Doo MXZ 600R E-TEC, caracterizat printr-un control si raspuns prompt, reuneste sasiul inovativ Ski-Doo REV Gen4 cu eficienta si fiabilitatea. Acesta dispune de un nou motor Rotax 600cc cu 125 CP, precum si de socuri premium si directie de inalta performanta pentru o deplasare agila si distractiva.

„Modelele Ski-Doo MXZ nu inseala asteptarile in ceea ce priveste inovatia si sunt capabile sa ofere cea mai buna experienta de performanta”, a declarat Bernard Guy, vicepresedinte senior al BRP, departamentul de strategie globala. „Noul MXZ 600R E-TEC este conceput pentru a stabili un nou standard cu performante excepționale si o mare valoare.” In plus, favorizeaza economia de combustibil si de ulei.

 ski doo mxz 600r

Rotax 600R E-TEC

Tehnologia avansata Rotax 600R E-TEC asigura BRP un loc in fruntea clasamentului ca lider in motoarele usoare si de mare performanta pentru snowmobile. Obiectivele de dezvoltare au fost ridicate, constand in imbunatatirea experientei de plimbare prin cresterea puterii si furnizarea unui raspuns dinamic, pastrand simultan cea mai buna reputatie E-TEC din clasa pentru durabilitate si eficienta.

 

Bazandu-se pe aceleasi principii ca si modelul 850 E-TEC, 600R E-TEC faciliteaza o precizie de exceptie la orice pozitie pentru acceleratie, transformandu-se intr-un veritabil factor pentru distractie la superlativ. Se remarca o imbunatatire de 30% a raspunsului acceleratiei, spre deosebire de generatia precedenta, iar dispunerea sa in centrul platformei REV Gen4 asigura modelului MXZ 600R E-TEC o manevrabilitate de exceptie.

Expedition SWT

Multi au utilizat sintagma “de neoprit” pentru a descrie noul snowmobil Ski-Doo Expedition SWT. Acesta combina tractiunea si flotarea senilei de 24” (60 cm) cu confortul si stabilitatea suspensiei fata ajustabile 38.4 – 40.2” (97.5 – 102 cm). Rezultatul este o experienta mai buna de pilotare. Riderii vor putea acoperi distante mai mari cu mai multa usurinta, in conditii superioare de confort, fie ca au in vedere realizarea unor sarcini de munca, fie ca isi propun sa petreaca momente distractive alaturi de prieteni sau familie.

ski doo expedition swt