Indian Scout Bobber Twenty 2020

Cu intreg succesul de care se bucura in cursele de Flat Track si tot mai mult in motociclismul global, Indian Motorcycle ramane cel mai vechi constructor de motociclete americane. Inspiratia din trecut se reflecta si asupra lui Scout Bobber Twenty, unde sasiul modern preia din geometria modelelor old-school si stabileste un raport frumos agilitate-stabilitate pentru a se ridica la standardele prezentului.

Nimic nu sta in calea sistemelor electronice de ride-control cu care vine prevazut modelul aniversar Scout Bobber Twenty prevazut in plus si cu pachetul de accesorii Easy Rider. Puterea bruta a motorului V-Twin 1133 cmc, pe racire cu lichid si capabil de 100 cai va livra o pilotare palpitanta. Mentinand traditia prin dotarea cu motorizare in 2 cilindri, producatorul de motociclete Indian cultiva si un look vintage pentru modelul de fata.

Cutie de viteze in 6 trepte. Frane fata si spate pe disc 298mm, etrier cu 2 pistoane, respectiv 1 piston. Suspensie fata cu furca telescopica 41mm si spate cu doua amortizoare. ABS disponibil pentru toate variantele de culoare.

De notat este faptul ca motocicleta power cruiser Scout Bobber Twenty dispune de sa in stil bobber care determina o pozitie de riding agresiva fara a compromite confortul.

Construit cu atentie maxima, concurentul pe segmentul de bobbere se distinge prin design, unde totul de la sistemul de esapament pana la detaliile cromate ale rotilor respira un aer clasic. De fapt, suma accesoriilor contribuie la imaginea custom a acestui model.

Indian Scout Bobber Twenty 2020 isi impune prezenta pe strada si prin nota sonora grava. Pentru a favoriza o excelenta comuniune rider-motocicleta, instrumentarul este modern si asigura toate informatiile necesare pentru cea mai buna experienta in oras sau la drum lung.

Scheme de culoare disponibile: Thunder Black, Sagebrush Smoke, Burnished Metallic

Cine sunt competitorii? 2020 INDIAN SCOUT BOBBER TWENTY are ca adversari modelele 2016 – 2019 Harley-Davidson Forty-Eight si 2020 Indian Scout Bobber Twenty