Indian Chief Vintage 2020

Indian Chief Vintage este un reprezentant de seama pe segmentul de motociclete cruiser.

Aceasta motocicleta 1811 cc se remarca prin lookul old-school autentic, cu mai multe optiuni de culoare disponibile.

Motorul Thunder Stroke 111, 2 cilindri este capabil sa livreze 85 CP, iar stylingul clasic si ingineria de top alaturi de dotarile de confort creeaza o experienta de riding superioara. Orice pasionat de motoare apreciaza detaliile, iar Chief Vintage imbina estetica cu dotarile practice, aducand o sa confortabila din piele premium, alaturi de portbagaje din piele incapatoare. Cadrul usor din aluminiu contribuie la o manevrabilitate si control usoare, astfel incat chiar si riderii mai putin experimentati se vor bucura de o pilotare lina.


Traditia Indian se reflecta in cazul lui Chief Vintage prin accentele cromate, prin instrumentarul de bord care mosteneste aspectul rafinat retro si prin logo-ul iconic al brandului american.
Riderul beneficiaza de 3 moduri de pilotare – Tour, Standard si Sport, ceea ce ii permite sa isi puna in valoare potentialul la rularea in oras sau pe distante lungi. Farurile cu lumini puternice, aparatoarea de vant, sistemul de cruise control si pornirea fara cheie sunt doar cateva din caracteristicile modelului Indian de fata. In plus, sunt disponibile in vederea personalizarii, o multitudine de accesorii si componente.