Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  O legenda urbana – Indian Chief Dark Horse

O legenda urbana – Indian Chief Dark Horse

2 minute
O legenda urbana – Indian Chief Dark Horse

Indian Chief Dark Horse 2020 reprezinta o combinatie intre puterea bruta si stilul iconic de motocicleta Indian, oferind un pachet complet echipat pentru aventura on-road. Acest model power cruiser creeaza o punte intre vechi si nou prin imbinarea designului retro cu tehnologia de ultima generatie in domeniu pentru a livra performanta de neegalat si o experienta unica de pilotare celor care apreciaza clasele moto superioare.

Una dintre cele mai importante caracteristici este legata de motorizare. Motorul Thunder Stroke 111, 2 cilindri, pe injectie, capacitate 1818cc vine cuplat la o cutie de viteze cu 6 trepte si  cu raporturi de transmisie optimizate. In saua acestei motociclete cruiser, riderii vor avea parte de o pilotare lina, multumita echiparii cu suspensii moderne (suspensie fata cu furca telescopica, cursa 119mm, respectiv suspensie spate cu monoamortizor, cursa 114mm). La capitolul frane, modelul impresioneaza prin dotarea cu frane fata si spate puternice pe disc, insa ce este cu adevarat uimitor consta in nota sonora specifica. Cu un sunet distinctiv conferit de sistemul de evacuare split dual crossover, Indian Chief Dark Horse va atrage pretutindeni atentia. Pilotul beneficiaza de 3 moduri de pilotare: Tour, Standard, Sport.

Din pachetul standard nu lipsesc urmatoarele: cruise control, pornire fara cheie, sa vinyl (660mm), instrumentar de bord complet cu toti indicatorii legati de parametrii de functionare, ghidon cu cablare interna, rezervor de combustibil de 20.8L pentru autonomie optima si cadru din aluminiu cu cutie de aer integrata si de greutate redusa. Designul black-out cu elementele clasice si originale Indian Motorcycle contribuie la o imagine premium impunatoare.