Acasă > Campanii  >  Implica-te si tu!

Implica-te si tu!

3 minute
Implica-te si tu!

ATVRom se implica inca odata intr-o campanie umanitara! Nu putem sa ramanem insensibili cand cineva are nevoie de ajutor. ATVRom sa alaturat campaniei lansata de Revista TABU si Cristina Bazavan, care consta intr-o licitatie caritabila, in cadrul careia sunt propuse spre vanzare obiecte donate de mai mult de 50 de vedete din Romania si nu numai. Liciteaza si tu si asa poti sa ajuti un caz social!

http://bazavan.tabu.ro/

Iata amanuntele despre acest proiect:

Vedetele doneaza pentru Tabu

26 October 2009 | sales caritabil tabu | Postat de Cristina Bazavan

Marti, 27.10.2009, Tabu organizeaza o sesiune de SALES caritabil al carei scop este strangerea de bani pentru o operatie complicata la care va fi supus tatal unei angajate a revistei (Ecaterina Bordei, Brand Manager).
Sales-ul care are loc pe blogul bazavan.tabu.ro reuneste obiecte ale vedetelor care au aparut in paginile revistei de-a lungul timpului, o desfasurare impresionanta de forte cu peste 50 de vedete care au raspuns solicitarii Tabu.

Reactia personalitatilor este cu atat mai impresionanta cu cat, multi dintre ei nu s-au limitat doar la a dona un obiect drag, ci au vorbit cu colegi sau prieteni ca sa faca si ei donatii. Adreea Berecleanu – care a donat impreuna cu sotul sau, Andrei Zaharescu, un ceas Tissot si o bijuterie unicat – si-a rugat prietenii sa ni se alature si astfel Lucian Mandruta a daruit un aparat de fotografiat, iar un cuplu prieten a donat un samovar, obiect de colectie.
Malvina Cerveschi s-a transformat in ingerul pazitor Tabu in TVR si a adunat de la colegii sai Mihai Constantin, Albertina, Roxana (,,Stii sport’’) si Giulia Nahmany tablouri, rochii de designer si alte obiecte cu valoare emotionala foarte mare.

Printre cele mai spectaculoase donatii sunt cele ale regizorului Radu Afrim (a donat premiul UNITER castigat in 2006, impreuna cu haina creata de George Enache special pentru acea gala) si premiul Cinemaiubit castigat de Andi Vasluianu, prima chitara a lui CRBL, casca de Rally a lui George Vintila, minge replica UEFA Champions League cu semnatura originala a eroului de la Sevilla – Helmuth Duckadam.
Incepand de marti 27 octombrie puteti gasi in cadrul SALES-ului Caritabil Tabu obiecte donate de Catalin Botezatu, Silvia Serban, Adela Popescu, Nicoleta Luciu, Laura Cosoi, Irina Marinescu, Mihaela Glavan, Adrian Vancica, Gabriela Vranceanu Firea, Ovidiu Buta, Cosmin Bumbut, Cornel Lazia, Adrian Oianu etc

Sales-ul se desfasoara timp de o saptamana. Mai multe detalii pe www.tabu.ro
Va rugam mult sa anuntati pe blogurile voastre acest eveniment caritabil.

Va multumim in avans pentru ca ati licitat!