Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Husqvarna Vitpilen 701 2020

Husqvarna Vitpilen 701 2020

2 minute
Husqvarna Vitpilen 701 2020

Husqvarna Vitpilen 701 are tot ce ti-ai putea dori de la o motocicleta. Modelul de fata combina motorul monocilindru puternic cu un sasiu de greutate usoara, are o estetica „spartana” si un stil sporty de riding. Impreuna, toate aceste lucruri creeaza o experienta de pilotare la superlativ.

Vitpilen 701 are in dotare un motor 692.7 cc pe racire cu lichid ce dispune de cel mai nou design si tehnologie electronica la ultimele standarde. Aceasta motocicleta Husqvarna dezvolta maximum 55kW (75 cai putere) si are un potential fantastic pentru a-ti oferi o plimbare antrenanta. Injectia electronica este operata de sistemul ride-by-wire si livreaza instant puterea, aceasta fiind controlata de un sistem de control al tractiunii standard. Componentele sunt fabricate din materiale de cea mai inalta calitate pentru a asigura eficienta si fiabilitate, iar intervalul de service este de 10000 km.

Ca design, Husqvarna Vitpilen 701 impleteste stilul clasic autentic cu elemente moderne. Vitpilen 701 este definitia mostenirii suedeze a Husqvarna Motorcycles. Caroseria usoara si zvelta este sculptata in designul progresiv caracteristic Vitpilen 701 si permite libertate de miscare riderului.

Cadrul usor trellis este gandit pentru a livra incredere si manevrabilitate de precizie in orice conditie. Franele Brembo cu ABS in combinatie cu discurile flotante 320mm pe fata, etrier cu 1 piston si 240mm pe spate contribuie la o franare controlata si sigura. Suspensia WP APEX ajustabila reprezinta o alta caracteristica cheie pentru performanta acestei motociclete Husqvarna si permit utilizarea pe toate tipurile de suprafete (all road). Saua este realizata din spuma si piele si ofera confort sporit la pilotare. Rezervorul este integrat in design si are un capac din aluminiu inscriptionat cu logo-ul brandului. Alte dotari: scarite pentru rider, roti cu spite 17-inch, schema de culoare pe albastru si alb pentru un constrast indraznet care contureaza liniile vehiculului.