Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Motocicletele Husqvarna si Gasgas, in Romania printr-un nou importator

Motocicletele Husqvarna si Gasgas, in Romania printr-un nou importator

3 minute
Motocicletele Husqvarna si Gasgas, in Romania printr-un nou importator

Un nou importator, o noua abordare. Weekendul trecut, la Hecas Villas din Casoca – Buzau, a avut loc un eveniment cum nu a mai fost organizat in Romania pana acum. Noul importator GASGAS si HUSQVARNA a strans laolalta unii dintre cei mai buni rideri din tara, dar si cei mai mari dealeri din domeniu.
Au fost prezentate modelele Husqvarna, renumite pentru prezenta pe podiumurile mondiale zeci de ani, dar si motocicletele GASGAS, un brand cu performante notabile in lume, dar fara notorietate pe piata din Romania. Mai putin cunoscut, GASGAS a starnit curiozitati, intrebari si mai ales pofta de ride. Atat pilotii, cat si dealerii au fost impresionati de intregul arsenal adus la intalnire de catre organizatori. Impresia generala dupa ride – cele doua branduri ocupa aceeasi treapta a performantei.
Cele doua branduri de motociclete, apartinand KTM Group, sunt importate in Romania de Authentic Spirit si Atvrom, prin divizia lor – ATH Moto, si vor avea distributie nationala in magazinele proprii si reteaua de dealeri.

Dani Otil, cel mai bun prezentator TV dintre enduristi, dar si cel mai bun endurist dintre prezentatorii TV, a fost gazda evenimentului. Dani, un reprezentant al sportului de mai bine de 10 ani este ambasador al celor doua branduri, in Romania.”E un care ar trebui sa se intample in fiecare an, la fiecare lansare noua de motociclete, un eveniment care ar fi trebuit sa se intample ori de cate ori un sportiv devenea sponsorizat, e un eveniment mult asteptat si ne dorim sa se repete, ne-am dori ca de fiecare data cand se lanseaza o gama noua sa ne strangem la fel, oameni importanti din dealership, pe cat se poate cu pandemia, oameni importanti din sport, in general, si organizatori. Am putea fi mult mai uniti si am putea face mult mai multe lucruri. Mana asta de oameni care am fost la lansarea GASGAS / HUSQVARNA putem schimba multe lucruri in bine, mai ales ca acum avem un partener puternic langa noi, Authentic Spirit”, spunea Dani Otil dupa eveniment.

Noii importatori au semnat un parteneriat si cu MasterBike, cel mai mare Club Enduro, din Romania, rezultatul fiind pilotul lor, Jozsa Norbert Levente. Acesta va alerga anul acesta pe GASGAS EC 300. „Sunt convins ca voi avea succes in noul an competitional cu motorul de GASGAS, motocicleta are multa potenta, practic e identic cu Husqvarna. Astept cu mare nerabdare sa inceapa cursele sa reprezint clubul meu, Masterbike, si noul meu suporter, Authentic Spirit.”


Un alt rezultat al parteneriatului este alaturarea echipei ATH MOTO cu co-fondatorul MasterBike, veteranul pilot Bart Stroisteanu, probabil cel mai cunoscut ambasador al motocicletelor Husqvarna pe piata din Romania. El testeaza deja de doua luni acelasi model ca si Norbi, GASGAS EC 300, renuntand astfel la iubirea sa, Husqvarna, in favoarea GASGAS.
Authentic Spirit este cel mai mare distribuitor de vehicule powersports din zona Balcanilor. Sediul central se afla in Cluj, compania fiind prezenta pe piata cu 10 showroom-uri proprii in Cluj, 2 in Bucuresti, Pitesti, Timisoara, Arad, Piatra Neamt, Sofia, Burgas si Varna, dar si prin distributia in peste 30 de magazine. Authentic Spirit este distribuitorul oficial si exclusiv al CF MOTO in sapte tari: Romania, Bulgaria, Ungaria, Moldova, Slovenia, Macedonia si Croatia. In tarile unde Authentic Spirit este distribuitor, CF MOTO este lider de piata, cu cel mai mare market share.
Incepand cu anul 2021, Authentic Spirit si ATVRom, cel mai mare resealer de profil, cu o distributie nationala prin 11 magazine proprii sau in sistem de dealership, si-au unit fortele intr-un parteneriat pentru a realiza impreuna distributia brandurilor CF MOTO, Fantic, Husqvarna si GASGAS.