Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Husqvarna 701 Enduro

Husqvarna 701 Enduro

2 minute
Husqvarna 701 Enduro

Husqvarna 701 Enduro este o motocicleta dual-sport care se remarca prin abilitatea de a se adapta atat la mediile urbane, cat si la terenurile offroad dificile. In consecinta, daca te intereseaza o motocicleta versatila, poti conta cu incredere pe modelul Husqvarna de fata. Mai mult de atat, 701 Enduro are pedigree de campion mondial si combina performanta inalta cu functionalitatea tipic suedeza printr-un design modern si stilat.

Principale caracteristici
1. Inginerie de precizie
Cadrul usor trellis este realizat din otel crom-molibden si conceput special pentru a asigura manevrabilitate precisa, astfel incat riderul va aborda obstacolele intalnite pe traseu cu incredere. Rigiditatea la torsiune si flexia longitudinala au fost gandite pentru rezultate optime la pilotare. Rezervorul 13L este pozitionat strategic pentru a contribui la cea mai buna distributie a greutatii. Suspensia fata cu furca WP XPLOR ofera o cursa de 250mm si performanta pentru enduro riding. Amortizorul complet ajustabil pe spate contribuie la performanta all-terrain.

2. Motorul in 4 timpi, 1 cilindru, 692.7 cmc, pe racire cu lichid dezvolta 74 cai putere si este creat la cele mai noi standarde in materie de tehnologie electronica si design. Vine cuplat la o cutie cu 6 viteze. Pilotul beneficiaza de pornire electrica.

3. Control perfect. Jantele negre din aliaj de aluminiu de inalta rezistenta adauga un look agresiv acestei motociclete Husqvarna. Pachetul include moduri de riding, frane puternice si sistem ABS (Bosch), plus control al tractiunii.

4. Tehnologie premium si confort. Caroseria cu design ergonomic asigura armonie intre rider si vehicul, permitand totdata un control total in orice conditii de riding.

Motocicleta Husqvarna 701 Enduro este potrivita pentru posesorii de carnet A2 care doresc sa se aventureze in lumea larga.