Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  „Hot Water” si pasiunea pentru skijeturi

„Hot Water” si pasiunea pentru skijeturi

2 minute
„Hot Water” si pasiunea pentru skijeturi

Raliurile cu skijeturi sunt unul dintre putinele sporturi care se bucura de interes din partea unei rate mari de rideri de varsta mijlocie, iar acum devin tot mai indragite si in randul tinerilor. Comedia „Hot Water” la care au inceput filmarile in toamna anului trecut si care urmeaza sa fie lansata primavara aceasta va populariza fara indoiala si mai mult sporturile nautice. Regizorul noii productii cinematografice este chiar fostul campion mondial de jetski Larry Rippenkroeger.

Pe vremea cand lucra ca mecanic la o reprezentanta moto Kawasaki din Sacramento, California, Larry a aflat despre aparitia unui nou produs de la KHI – skijetul. Nu a durat mult pana sa ii descopere toate tainele si sa concureze in competitii, creand cascadorii originale de-a lungul carierei. Palmaresul sau include 4 titluri mondiale la raliuri si la categoria freestyle si numeroase campionate internationale. Riderul profesionist acum in varsta de 63 de ani a aparut in rolul de acrobat in peste 100 de filme si show-uri TV, fiind dublura pentru actori arhicunoscuti ca Bruce Willis, Vin Diesel, James Caan sau Robert Duval.

Rippenkroeger a anuntat ca intriga lung-metrajului de actiune-comedie Hot Water este centrata pe o competitie fictiva de raliuri cu skijeturi. Fostul atlet s-a inspirat din realitate si a fost prezent la mai multe evenimente de profil cum ar fi Miami P1 AquaX pentru a captura scene cu adevarat palpitante si care te lasa fara respiratie. Rippenkroeger a marturisit intr-un interviu ca atunci cand obisnuia sa concureze, a avut parte de „mai multe momente suprarealiste atingand viteze de top” si atunci s-a gandit ca asa ceva merita sa apara intr-un film. Rippenkroeger a scris el insusi scenariul pentru „Hot Water” in perioada de recuperare dupa accidentul suferit la filmarile pentru Live Free or Die Hard.

Pe scurt, „Hot Water” este povestea unui racer amator de PWC care vrea sa isi transforme pasiunea pentru sporturi nautice in cariera si ajunge sa participe intr-un circuit Pro Jet Ski. Mare parte din scene sunt filmate in Lake Havasu City, dar si la finala mondiala IJSBA din octombrie 2018. In film joaca actori ca Trevor Donovan, Glenn McCuen, Max Adler si Brian Combs cu participarea speciala a actorului de comedie Jon Lovitz. De asemenea, in calitate de dublura pentru rolul principal a fost investit riderul profesionist de skijeturi, Chris Macclugage.