Acasă > Diverse > Stiri  >  Honda Rancer – prima cursa

Honda Rancer – prima cursa

2 minute
Honda Rancer – prima cursa

Honda Rancer – prima cursaPentru anul 2014, Honda a revizuit  quad-ul Rancer  cu o serie de rafinamente care il fac unul dintre cele mai bine vandute quad-uri . Cat de bun este acesta? Ce anume a facut Honda sa actualizeze  in afara de plastic si grafica? Haideti sa aflam …

Din nou, ne punem intrebarea: Ce este nou? Raspunsul simplu este: destul de mult, totul. Honda a inceput cu o foaie curata de ingeniozitate de design care se bazeaza destul de mult pe succesul anterior al quadului Honda Rancer . Incepand din partea de sus, Honda proiectat un cadru cu totul nou, unul care a trecut prin mai multe evoluții critice pentru a oferi conducatorului in final, manipularea cu pricepere . De acolo, Honda a  reproiectat suspensiile, dandu-i Rancer-ului  o crestere de 6,7 inci. Big Red a inclus, de asemenea, socuri pretensionare-reglabile.Alte imbunatatiri includ o noua caroserie si o crestere de spuma in sa.

Privind in perspectiva,  noul Rancer ne aminteste de o masina care presupune o diferentiere de model pentru ficare cumparator si buget. Astfel, de la modelul de baza care include o transmisie manuala , tractiune 2×4 si instrumentele de baza, pana la maximul de putere cu care este echipat noul Rancer, automat, tractiune 4×4, care iti permite o plimbare de o zi, oferindu-ti tot confortul necesar , fiind configurat pentru a se potrivi nevoilor oricui.