Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Profita de garantia extinsa pentru vehiculele CF Moto!

Profita de garantia extinsa pentru vehiculele CF Moto!

2 minute
Profita de garantia extinsa pentru vehiculele CF Moto!

Daca un produs este de calitate superioara si excelent construit, de ce ti-ar folosi garantia extinsa?
Probabil ca ti-ai mai pus aceasta intrebare in trecut cand ai facut o achizitie mai mare (telefoane, console pentru gaming, masini etc.). Planul de protectie extra cu 5 ani garantie la cumpararea unui ATV/SxS CF Moto este creat pentru riderii constienti ca un lifestyle off road este plin de neprevazut. Din moment ce te aventurezi in zone salbatice, cu teren accidentat, plin de noroi sau de alte obstacole, trebuie sa fii pregatit pentru orice provocare imprevizibila. De exemplu, aparitia pe traseu a unui animal, a unui biker sau pedestru, posibilitatile fiind nelimitate. Indiferent cat de bine este construit, niciun vehicul nu este invulnerabil. Garantia extinsa te poate ajuta atunci cand constructia de top nu este suficienta. In special in calitate de rider cu un stil de pilotare agresiv, vei fi liber sa impingi limitele atata timp cat beneficiezi de echipament de protectie corespunzator si de un plan de garantie extinsa.

Asa cum niciun vehicul nu este imun la accidente, niciun vehicul nu ramane imun in fata trecerii timpului. Dealer-ul autorizat ATVRom iti propune sa te bucuri de ATV-ul/SxS-ul CF Moto preferat cat mai mult posibil!
Cu mentenanta periodica si o pilotare smart, vehicul 4×4 de teren se va dovedi un partener de incredere. Totusi, la un moment dat poate fi nevoie sa inlocuiesti anumite piese si componente. Garantia extinsa iti ofera siguranta ca orice reparatie sau schimb de piese este realizata intr-un mod accesibil si cu promptitudine.

Beneficii la achizitionarea de ATV/SxS CF Moto cu garantie extinsa de 5 ani
● Un numar mare de piese are acoperire| Toate componentele importante, sistemele si accesoriile OEM. Atunci cand te aventurezi pe carari off road, meriti sa fii incantat de fiecare plimbare si sa abordezi cu mai multa incredere orice provocare.

● Garantia extinsa nu impune limita de kilometri | ATV-urile CF Moto CForce, side-by-side-urile sport ZForce si cele utilitare Tracker/UForce sunt construite pentru riding. Asa ca bucura-te de trasee nesfarsite!

● Intretinere si service.

● Daca vrei sa vinzi vehiculul, viitorul proprietar nu pierde garantia extinsa de 5 ani.