Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Gama CF Moto – eficienta si un mediu mai curat

Gama CF Moto – eficienta si un mediu mai curat

2 minute
Gama CF Moto – eficienta si un mediu mai curat

Daca pilotezi un vehicul mai vechi care „inghite” mult gaz, inseamna ca nu faci tot ce-ti sta in putinta pentru a conserva mediul inconjurator! Afla mai multe despre modelele CF Moto si descopera adevarata putere dublata de eficienta uimitoare!

Pentru ca e vara si vrei sa profiti la maxim de vremea frumoasa, ce altceva poate fi mai tentant decat o plimbare cu un ATV sau SxS CF Moto?! In plus, o iesire in off road poate fi cea mai indicata maniera de a practica distantarea sociala. Vehiculele ATV si side-by-side din gama constructorului chinez sunt perfecte din acest punct de vedere. Fie ca mergi singur, fie ca ai planuit o escapada in grup, explorarea ta in outdoor va fi un succes. Tine totusi cont ca asa cum pasionatii de pescuit au grija de lacuri si vanatorii trebuie sa respecte padurea, pasionatii de recreatie in outdoor au datoria sa protejeze mediul. Utilizarea neglijenta a ATV-ului din dotare nu iti face cinste.

Adopta o atitudine eco atunci cand te aventurezi pe carari nebatute! Pentru a nu pune in pericol specii protejate de plante, evita sa patrunzi cu ATV-ul in zonele unde este interzis orice vehicul. Exista foarte multe trasee frumoase pe unde te poti aventura. Daca vrei sa iti testezi aptitudinile de riding, poti cauta trasee marcate care sa iti puna in valoare potentialul. In cazul in care raman resturi vegetale pe ATV, acestea trebuie indepartate pentru a nu propaga inmultirea de plante invazive; existe state precum SUA unde acest lucru este reglementat prin lege.

Modelele side-by-side si ATV CF Moto sunt construite la cele mai moderne standarde, cu tehnologie de ultima ora in domeniu si sunt conforme cu normele Euro4.