Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Fantic Caballero 2021: multe optimizari pentru toata gama

Fantic Caballero 2021: multe optimizari pentru toata gama

3 minute
Fantic Caballero 2021: multe optimizari pentru toata gama

CABALLERO, legenda care a facut furori pe asfalt si in off road, primeste pentru sezonul 2021 o serie de update-uri. Personalitatea motocicletelor Fantic Caballero, armonia si eleganta liniilor, usurinta in pilotare si manevrabilitatea au pus baza incredibilului succes de care se bucura pe piata. Avem 5 versiuni omologate Euro 5 pentru CABALLERO 125 si CABALLERO 500 din gama de motociclete Fantic. Fantic ofera inclusiv o paleta larga de optiuni de customizare in functie de stilul riderului.

CABALLERO 125 – Noul motor Minarelli al brandului isi face debutul pe motocicletele 125cc 4 timpi fabricate in Venetia. Un motor high-tech cu performanta ridicata fata de cel anterior, Euro 4. Cea mai buna performanta la rularea cu orice viteza, garantand acceleratie maxima cu fiecare ocazie. Eficienta de consum, mai multa putere si mai putine emisii poluante. Totodata, ambreiajul modern asigura mai multa siguranta la pilotare.
Pe lista de beneficii intalnim si dotarea cu un sistem de racire imbunatatit (rezervor si rezervor) si cu evacuarea conforma normelor Euro 5 care include protectie anti incalzire din fibra de carbon. Optimizarile sunt legate si de butonul de lumini (provenienta Domino) amplasat in stanga ghidonului. In dreapta ghidonului se gasesc butonul pentru pornirea electrica si butonul ABS on/off.
Noua sa permite un confort sporit si este gandita pentru a asigura ergonomia.

Variantele Scrambler si Flat Track au placute de inmatriculare laterale care confera un look mai atractiv.

Bazate pe feedback-ul din partea utilizatorilor, in gama de motociclete Fantic Caballero sunt disponibile trei versiuni: Scrambler si Flat Track (cu doua scheme de culoare, argintiu – New Silver sau negru mat – Matt Black) la care se adauga si modelele Deluxe. Aceasta din urma vine inzestrata cu detalii functionale si estetice, preluate de la sora mai mare de 500cc. Partenerul ideal pentru tranzit urban, dar si pentru iesiri in afara orasului.

CABALLERO 500 – Varful de lance al gamei de motociclete monocilindru clasa 500cc este adus la standardele Euro 5 si, in consecinta, vine cu imbunatatirile aferente: ECU optimizat, evacuare si sistem de racire imbunatatite. Motorizarea 450cc 1 cilindru 4 timpi, racire cu lichid, EFI, a fost gandita sa pregateasca motocicleta pentru orice situatie la pilotare. In schimb, nu au fost facute modificari la sasiu, acesta fiind deja un punct de referinta in categorie, multumita manevrabilitatii, agilitatii si usurintei in utilizare. Saua din spuma vine cu optiuni de culoare diferite, iar structura pentru placuta de inmatriculare a fost updatata pentru a oferi protectie marita in fata noroiului si a ploii. De asemenea, modelele Scrambler si Flat Track primesc placute de inmatriculare laterale noi.

5 variante pentru CABALLERO 500 – ScramblerFlat TrackRallyDeluxe si Anniversary

Versiunea Scrambler se bucura de un look nou. La fel si Flat Track, pentru care este disponibila schema de culoare pe argintiu. Versiunea Rally 500, cu cel mai pronuntat caracter off-road, are acum doua noi culori: nisip – Matte Sand si verde – Army Green. Versiunea speciala 500 Anniversary Edition dezvoltata pentru a marca 100 de ani de existenta a gamei CABALLERO, este disponibila pe rosu – Red si pe albastru deschis – Light Blue.