Fanii Star Wars au motive de bucurie: doua modele de casti HJC tematice

Doua treburi mentionate si cred ca am gasit o serie de musterii interesati: motociclete/ATV/UTV si Star Wars. Legatura e facuta de fabricantul coreean de casti de protectie HJC. Cel care mai are la activ o serie intreaga de adaptari dupa filme/seriale/francize la moda.

mainbanner2-1030x172

In anul 45 al existentei companiei, HJC anunta ca e gata sa deschida colectia castilor 2017 cu doua modele inspirate din Star Wars. De fapt, trei, insa doar doua au fost prezentate la salonul INTERMOT: Kylo Ren si Boba Fett, un al treilea model, Death Trooper asteptand cuminte premiera Rogue One de la sfarsitul anului, cel mai nou film din cunoscuta franciza.

mainbanner3-1

mainbanner5-1

Fanii Star Wars vor fi incantati de grafica de pe casca “lui Kylo Ren”, cel mai nou favorit din partea intunecata a fortei, ce va fi o casca premium RPHA11.

mainbanner4

rpha11kyloren05

Un alt villain favorit, aproape iconic, vanatorul de capete Boba Fetta a fost beneficiarul unei casti RPHA 11, cu grafica de rigoare.

mainbanner6

rpha11bobafett06

Death Trooper va veni pe un model din fibra de sticla full-face FG-17.

Mai jos puteti admira modelele si veti putea sa va bucurati de ele din primavara 2017, moment in care producatorul spera sa mareasca aceasta colectie in mod considerabil.

Postat in categoria