Acasă > Stiri  >  Fanii Star Wars au motive de bucurie: doua modele de casti HJC tematice

Fanii Star Wars au motive de bucurie: doua modele de casti HJC tematice

1 minut
Fanii Star Wars au motive de bucurie: doua modele de casti HJC tematice

Doua treburi mentionate si cred ca am gasit o serie de musterii interesati: motociclete/ATV/UTV si Star Wars. Legatura e facuta de fabricantul coreean de casti de protectie HJC. Cel care mai are la activ o serie intreaga de adaptari dupa filme/seriale/francize la moda.

mainbanner2-1030x172

In anul 45 al existentei companiei, HJC anunta ca e gata sa deschida colectia castilor 2017 cu doua modele inspirate din Star Wars. De fapt, trei, insa doar doua au fost prezentate la salonul INTERMOT: Kylo Ren si Boba Fett, un al treilea model, Death Trooper asteptand cuminte premiera Rogue One de la sfarsitul anului, cel mai nou film din cunoscuta franciza.

mainbanner3-1

mainbanner5-1

Fanii Star Wars vor fi incantati de grafica de pe casca „lui Kylo Ren”, cel mai nou favorit din partea intunecata a fortei, ce va fi o casca premium RPHA11.

mainbanner4

rpha11kyloren05

Un alt villain favorit, aproape iconic, vanatorul de capete Boba Fetta a fost beneficiarul unei casti RPHA 11, cu grafica de rigoare.

mainbanner6

rpha11bobafett06

Death Trooper va veni pe un model din fibra de sticla full-face FG-17.

Mai jos puteti admira modelele si veti putea sa va bucurati de ele din primavara 2017, moment in care producatorul spera sa mareasca aceasta colectie in mod considerabil.