Acasă > Stiri  >  Evenimente de succes sub sigla CF Moto Canada

Evenimente de succes sub sigla CF Moto Canada

2 minute
Evenimente de succes sub sigla CF Moto Canada

Lista evenimentelor la care a luat parte CF Moto Canada anul trecut este una lunga si cu siguranta fiecare a adus participantilor adrenalina in doza mare, alaturi de distractie la superlativ. Ne-au atras atentia doua evenimente pe care le vom trece in revista: Best Adventure Contest 2017 si Do It For Dads.

Competitia Wind Zone Best Adventure a avut loc in prima saptamana din iulie, iar cei zece castigatori au avut parte de experiente antrenante in muntii Purcell din Columbia Britanica. Concurentii au explorat trasee pe drumuri de munte si prin padure pilotand ATV-uri si vehicule UTV CF Moto. Ambasadorul brandului CF MOTO, Kevin Cullen, a gazduit evenimentul, iar grupul a fost ghidat de Mattheiu Turgeon, pe o vreme favorabila, care le-a permis atvistilor sa se bucure de natura salbatica si de performantele inalte ale celor mai populare modele CF Moto.

Cel mai distractiv eveniment CF Moto, si de asemenea cel cu prezenta cea mai impresionanta, a fost Do It For Dads, unde participantii s-au axat pe sloganul “ATV Ride for hope”. Pozele sunt graitoare, aratand emotia momentului si surprind momente unice, antrenante, unde indraznetii piloti de ATV-uri CF Moto s-au intrecut in a depasi obstacole foarte diverse. Probele cele mai dificile au oferit si cea mai multa adrenalina, traseul continand inclusiv portiuni pline de apa adanca si noroi. Imaginile vorbesc de la sine, aratand o participare in numar mare.