Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Gama e-MTB Fantic 2021

Gama e-MTB Fantic 2021

4 minute
Gama e-MTB Fantic 2021

Lineup-ul de biciclete electrice Fantic 2021 combina experienta brandului cu feedback-ul din partea riderilor si ingineria inalta. 6 segmente, 15 modele – cu cinci modele in plus fata de gama anului trecut. Fantic ramane fidel filozofiei proprii, in cautarea excelentei pornind de la traditia si designul tehnice made in Italia.

Abordarea inovativa si testarea riguroasa a modelelor de e-bike Fantic pe cele mai solicitante trasee din Europa constituie baza noii linii destinate iubitorilor de ciclism, si in special celor pasionati de mountain biking.

Cifrele sunt o dovada a succesului de care se bucura Fantic. Pentru sezonul 2021, se estimeaza ca proiectele Fantic vor vedea vanzari de aproximativ 120 milioane de euro.

De ce sa alegi un e-bike Fantic?

Din 2015, Fantic este sinonim cu designul si tehnologia, pasiunea si emotia, traditia si inovatia – concepte care constituie fundatia unui proiect care implica 120 de oameni, de la departamentele de cercetare si dezvoltare la design, marketing, vanzari, logistica si suport pentru clienti. Toate produsele sunt realizate exclusiv in Italia, create 100% in fabrica Santa Maria di Sala din Venetia, unde integrarea perfecta a productiei, logisticii si suportului clienti permit producatorului sa raspunda necesitatilor si exigentelor din partea clientilor intr-un mod rapid. Produsele se bucura de o calitate deosebita, fiind testate in cele mai dificile conditii pentru a asigura o pilotare fara compromis.

Cea mai importanta noutate o reprezinta introducerea in exclusivitate a bateriei 720 WH, in intregime proiectata si dezvoltata de Fantic. Bateria este echipata cu 40 noi celule litiu si intra in dotarea gamei de e-bike 2021, exceptand doua noi modele entry-level. Constituie o referinta noua pe piata datorita autonomiei dovedite, inovatiei, sigurantei si durabilitatii.

Gama E-MTB Fantic include cu cinci modele in plus fata de lineup predecesor si este reprezentata pe segmentele: Hard TailTrail (XTF)All Mountain (XMF)Enduro (XEF) si DH (XXF). Modelele gamei se diferenteaza prin experienta confortului in sa si tipul de traseu pentru care este conceput fiecare model. De asemnenea, noile modele de e-mountai bike vin cu mai multe scheme de culoare atragatoare, pe albastru si nuante de gri cu alb.

Controlul la pilotare – controlul devine esential atat la urcare, pentru a beneficia de cuplul motorului Brose performant, cat si la coborare, pentru a asigura distractie din plin, dar si siguranta.
Manevrabilitatea excelenta se datoreaza distributiei optime a greutatii, centrului de greutate jos si rigiditatii seii.

Designul exclusiv, lipsit de compromis, este alimentat de dorinta de a depasi limitarile si de a oferi ce e mai bun pentru rideri.
Eficienta se adauga pe lista de beneficii. Noua baterie integrata 720WH dezvoltata de Fantic se combina cu motorul Brose modern, componentele si cadrul usoare.
Noul motor Brose S-MAG este „inima” gamei de e-bike Fantic 2021. Cu 15% mai usor decat modelul anterior, garanteaza cuplu excelent si un sentiment sportiv bikerilor care cauta un raspuns promt si putere. Noul software cu CPC CPC (CADENCE POWER CONTROL) si PPR (PROGRESSIVE PEDAL RESPONSE) asigura cu 30% mai multa asistenta la pilotare. In sfarsit, tehnologia duala pentru roata permite pedalarea fara frictiune la oprirea motorului si intotdeauna functioneaza fara zgomot si vibratii perceptibile.

Noutatea gamei 2021 este segmentul Trail (XTF) care vine inzestrat cu cadru de carbon nou, complet proiectat si dezvoltat de Fantic. Cadrul detine multe parti atent gandite, cum ar fi structura de protectie, o carcasa mai compacta si bine protejata pentru a gazdui motorul, cu un design nou pentru centrul de greutate, cu greutate minima si forta maxima etc.

Modelele INTEGRA XTF 1.5 sunt disponibile cu 4 dimensiuni (S-M-L-XL) si sunt destinate celor care isi propun sa strabata distante lungi, sa exploreze drumuri prin paduri si prin munti, beneficiind in acelasi timp de control si distractie la coborare. Include 2 modele entry-level, cu 2 setup-uri diferite si doua noi scheme de culoare, cu cadru din aluminiu si baterie 630WH.

Gama de modele e-bike Fantic CARBON, pe de alta parte, include 4 modele cu scheme de culoare pe alb care se diferentiaza in termeni de set-up si sunt echipate cu noua baterie 720 WH.

Varful gamei este modelul XTF 1.5 FACTORY se remarca prin performanta de top si agilitatea la coborare conferita de cadrul modern.
Bateria 720WH intra si in componenta modelelor de pe segmentele ALL-MNT, ENDURO si DH.
Modelele ENDURO (XEM) – INTEGRA XEF 1.9 au ca „arme” rigiditatea si stabilitatea in cele mai solicitante conditii.
Pentru cei care cauta adrenalina fara compromisuri, solutia este un model de la segmentul DOWN HILL (XXF)INTEGRA XXF 2.0 – un emtb autentic DH, disponibil in doua versiuni.

In final, cele doua modele Hard Tail, XF2, se caracterizeaza prin greutatea redusa si sunt ideale pentru bikerii la inceput de drum si sunt potrivite pentru pilotare regulata. Estetica deosebita, grafica sportiva si finisajele tuturor modelelor, optiunile de culoare variate si atentia la detaliu sunt aspecte care diferentiaza bicicletele electrice Fantic pentru MTB de concurenta. Lineup-ul 2021 este disponibil in reprezentante din ianuarie a.c.