Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Scutere Vespa în ediții speciale în sezonul 2019

Scutere Vespa în ediții speciale în sezonul 2019

3 minute
Scutere Vespa în ediții speciale în sezonul 2019

Auzi tot mai des vorbindu-se despre mobilitate urbană? Cei care trăiesc în marile aglomerări urbane se confruntă zi de zi cu traficul intens, iar capitala românească nu face excepție fiind în topul orașelor cu indice ridicat de congestie. Compania TomTom, lider în materie de navigaţie şi hărţi, arată în studiile sale că șoferii bucureșteni alocă cu 50% mai mult timp tranzitului la ore de vârf decât în condiții normale de circulație. Te întrebi ce soluții există? O alternativă eficientă este să optezi pentru o motocicletă sau un scuter. Ultima variantă este chiar mai inspirată și îți vom spune imediat de ce!

Cu siguranță ai auzit de grupul Piaggio sau ai admirat pe stradă modelele colorate de scutere Vespa. Sunt cele mai populare la nivel mondial, cu toate că pe piață există și mulți alți concurenți printre care Kawasaki, Yamaha etc. Dacă vei alege un scuter de la producătorul italian, din start poți spune adio stresului de a sta blocat pe străzi, nu vei mai întârzia la întâlniri din atari motive, vei găsi cu ușurință loc de parcare și, nu în ultimul rând, te vei bucura de o deplasare cu stil și de confort la pilotare datorita interesului fata de ergonomie.

Producătorul scuterelor „made în Mandello” redefinește noțiunea de mobilitate urbană întrucât vine cu inovații menite să îmbunătățească experiența de riding urbană și suburbană. Modelele edițiilor speciale Vespa 2019 îmbină cu succes tehnologia de ultimă oră cu un design unic și demonstrează astfel că ideea de transport practic nu exclude frumusețea și distracția. O dată cu atingerea butonului de pornire electrică, scapi de rutină și nicio dimineață petrecută pe drum spre școală sau serviciu nu mai este la fel.

Un argument solid în favoarea scuterelor Vespa îl constituie eficiența de consum. Implicit, veți reduce din cheltuielile pe carburanți. Starurile sezonului 2019 sunt scuterele Vespa Primavera 50th Anniversary (50cc, 150cc), Vespa Primavera S (150cc), Vespa Primavera Yacht Club (50cc, 150cc), Vespa Sprint Notte (50cc, 150cc), Vespa GTS Yacht Club (GTS 300cc) și Vespa GTS Notte (GTS 300cc) – toate beneficiază de motorul i-Get ((i-Green Experience Technology) performant cu rol în diminuarea consumului și a impactului asupra mediului înconjurător. Nu vom insista asupra esteticii acestor scutere. An de an, sunt aduse îmbunătățiri la nivel de design fie că vorbim de o nouă șa, scheme de culoare cu finisaje premium, lumini cu LED-uri, un logo redesenat, jante mai ușoare și multe altele.

Scuterele Vespa de ultimă generație beneficiază totodată de un nou dashboard TFT, Bike Finder, priză USB și de sistemul de conectivitate Vespa Mia.

În concluzie, să pilotezi un scuter Vespa poate fi cea mai inspirată alegere ca să faci față junglei orașului și în același timp să ai parte de o plimbare cu stil.

Echipa noastră te poate ajuta  găsești scuterul potrivit pentru tine!