Acasă > Diverse  >  Cum te echipezi pentru mountain biking?

Cum te echipezi pentru mountain biking?

3 minute
Cum te echipezi pentru mountain biking?

Beneficii ale Mersului cu Bicicleta Electrica & Cum Te Echipezi pentru Mountain Biking? 

Ai o bicicleta de strada si preferi sa mergi cu ea la serviciu cand e vreme frumoasa? Atunci poti masura beneficiile sale intr-o stare mai buna de sanatate. Mersul zilnic cu bicicleta are mai multe efecte pozitive decat ai putea crede, incepand cu bunastare psiho-fizica.

De ce sa treci la o bicicleta electrica? (daca inca nu ai facut-o)
Autonomie. O sa fie distractiv sa parcurgi mai multi kilometri. Bateria se incarca usor. Intretinere minima. Costul se amortizeaza repede chiar si in cazul unui model performant din categorii de pret superioare.
Cu un raport excelent pret vs. calitate, modelele e-bike Fantic sunt pe placul ciclistilor incepatori si veterani. Experienta de riding confortabila si sigura. Bicicletele electrice de strada si pentru MTB marca Fantic sunt manevrabile, au o greutate redusa si sunt usor de transportat.

Fantic PASSO GIAU – prima bicicleta Fantic de strada cu caracter sportiv!
Fantic a creat Passo Giau, noul „concept” de bicicleta sport, cu performante excelente.
Motorul Fazua ofera o asistenta maxima de pana la 25 km / h si puteti decide cum sa-l utilizati: pentru pornire grea, cand sunteti obosit ori intr-o drumetie.

Naveta catre serviciu sau scoala si acasa mai placuta. Poti integra mersul pe bicicleta in tranzitul catre destinatiile zilnice in oras si in afara lui. Cand distanta e foarte mare, ajungi repede cu un e-bike in statia de tren, de exemplu.
Tu cat timp faci cu bicicleta electrica pana la serviciu? Calculeaza cat timp economisesti intr-o saptamana!

Daca vrei sa adopti un stil de viata mai sanatos si sa practici un sport outdoor, dar iti place si adrenalina, alaturi de un model mountain bike ai ocazia sa explorezi din plin trasee prin padure, de exemplu. In gama e-MTB de la Fantic vei gasi de la biciclete entry-level pana la modele performante construite pentru cei mai mari fani pe segmentul enduro. Ca de exemplu bicicleta Fantic XF1 Integra 180 Race, castigatoare a premiului Design & Innovation 2018.

Echipamente must-have pentru MTB
Casca te protejeaza pe traseu. Fox Flux si Fox MTB sunt casti de protectie pe care te poti baza in cazul unei prabusiri pe teren abrupt.
Include pe lista o pereche de cotiere, genunchiere, o platosa si manusi. In plus, exista numeroase modele de geci, bluze si pantaloni pentru barbati si dama din care poti alege! Nu in ultimul rand, este important sa iei cu tine un rucsac de hidratare. Modelele de backpack cele mai cautate de ciclisti provin de la marcile Fox, Leatt si Arctic Cat.