Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Cum te ajuta o cutie / cos pentru ATV?

Cum te ajuta o cutie / cos pentru ATV?

2 minute
Cum te ajuta o cutie / cos pentru ATV?

Depoziteaza lucrurile importante in siguranta atunci cand pleci pe traseu cu ATV-ul tau! Ai in plan sa te ocupi de rezolvarea unor sarcini utilitare in medii off road? Uneltele tale de munca vor fi in siguranta daca le vei depozita intr-o cutie pentru ATV!

Unul dintre cele mai necesare accesorii pentru ATV-uri este cutia / cosul de stocare. Pe piata exista o gama diversificata de modele, cum ar fi cutii din plastic si cutii din material textil. Va recomandam sa alegeti o cutie sau un cos pentru ATV care sa fie rezistent la apa. De asemenea, un model cu manar integrat poate fi mai practic. Cutiile de depozitare se pot monta fie in fata vehiculului, fie in partea din spate a acestuia.

Ce proprietati are o cutie pentru ATV de calitate? Poti deosebi o cutie performanta de una de calitate inferioara dupa urmatoarele criterii:
– rezistenta si densitatea plasticului din care este fabricata. Cu cat plasticul este mai rezistent si are densitate mai mare, cu atat mai bine!
– este prevazuta cu etansare anti-praf si anti-umezeala (de regula, din cauciuc)
– ofera o montare, respectiv demontare facila.

Ce mai trebuie sa iei in calcul inainte de a achizitiona o cutie pentru ATV-ul din dotare? Volumul, greutatea si dimensiunile. De retinut si ca multe cosuri heavy-duty si cutii sunt universale, ceea ce le face adecvate pentru instalarea pe ATV-uri provenind de la producatori diferiti (CF Moto, Can-Am, Polaris, Kawasaki etc.).

Care sunt cele mai populare marci de cutii pentru ATV-uri?
ATV-isti de pretutindeni apreciaza functionalitatea cutiilor: Sikkia, Kimpex, Kolpin, GKA, Shad, Shark. Caracterul universal al acestora le face utile pentru accesorizarea unor modele variate de ATV-uri.
Oferta magazinului nostru include, pe langa cutii si cosuri ATV de la producatorii mai sus mentionati, si marcile Can-Am Bombardier, CF Moto, Polaris si TGB.