Acasă > Stiri  >  Cupa EMF Extrem Snowmobile are loc in acest weekend

Cupa EMF Extrem Snowmobile are loc in acest weekend

2 minute
Cupa EMF Extrem Snowmobile are loc in acest weekend

In weekend mergem la Cupa EMF Extrem – Snowmobile 

Timp de trei zile, iubitorii sporturilor de iarna, in speta snowmobiling, se vor putea delecta cu surprizele pregatite de organizatorii competitiei Cupa EMF Extrem la Snowmobile, care se afla la a cincea editie.

Concursul este dedicat riderilor profesionisti si celor amatori, care in perioada 26-28.01.2018 au ocazia sa isi arate aptitudinile, precum si celor care vin doar in calitate de spectatori. Evenimentul isi va avea tabara in statiunea turistica montana Stana de Vale din Muntii Apuseni, un loc foarte pitoresc situat pe raza judetului Bihor. Vedetele pe pista vor fi, negresit, modelele de snowmobile care vor intra in concurs.

 

snowmobile

 

Cei care doresc sa concureze se pot inscrie fie in clasa Pro, fie la Amatori (Hobby). Profesionistii vor avea de parcurs un traseu de aproximativ 100 km, in vreme ce riderii mai putin experimentati vor avea de trecut peste obstacolele unui traseu lung de 60-80 km. Toti concurentii trebuie sa detina obligatoriu minim o navigatie Garmin (per echipa). Acest concurs se desfasoara in regim enduro, provocarile fiind multiple – traseul include punti abrupte si vai dificile, zone cu relief diferit si vor fi, de asemenea, portiuni pentru viteza.

Conform regulamentului Federatiei Romane de Motociclism, sportivii minori “necesita acordul notarial al ambilor parinti pentru permiterea participarii la competitii”, iar concurentii veniti din strainatate au nevoie de licenta sau dezlegare de la Federatia natala. La acest eveniment vor fi prezenti oficiali ai FRM.

Bineinteles, de la acest eveniment snowcross nu vor lipsi voia buna, distractia si muzica.

 

cupa emf extrem snowmobile