Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Un nou concurent Can-Am pe segmentul de SSV-uri sport

Un nou concurent Can-Am pe segmentul de SSV-uri sport

2 minute
Un nou concurent Can-Am pe segmentul de SSV-uri sport

Can-Am Maverick Sport X XC 1000R 2020 este noul vehicul side-by-side al canadienilor de la BRP. Mai precis, lineup-ul Maverick Sport s-a imbogatit cu inca un SXS puternic caracterizat prin latimea de 64 inch. De asemenea, modelelor de SSV-uri Maverick Sport X MR si Maverick Sport X RC li se alatura o varianta Sport X XC dotata cu motor Rotax 1000R V-Twin capabil sa livreze 100 cai putere si sa asigure eficienta de consum ridicata.

Dimensiunile compacte sunt un avantaj important intrucat faciliteaza pilotarea pe orice tip de trasee off road. Mai mult de atat, noul Can-Am Maverick Sport X XC 1000R poate fi astfel mult mai usor de remorcat si de depozitat spre deosebire de un X3 mare. Acest SXS sport este un concurent direct pentru modelele de SXS-uri Yamaha YXZ1000 si Talon 1000X nu doar in ceea ce priveste performantele, cat si din punct de vedere al pretului, ca sa nu mai vorbim de design.

Printre punctele cheie ale lui Maverick Sport X XC 1000R se numara diferentialul Smart-Lok cu mod Trail Activ, suspensiile moderne Fox 2.5 Podium cu amortizoare QS3 Piggyback, garda la sol de 15 inch si pachetul X care contureaza un look atractiv si modern, pe masura aptitudinilor demonstrate in medii off road cu teren dificil.