Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  LS2 lanseaza echipamente noi – EICMA 2019

LS2 lanseaza echipamente noi – EICMA 2019

2 minute
LS2 lanseaza echipamente noi – EICMA 2019

Producatorul de echipamente moto LS2 a expus cele mai noi colectii ale sale la EICMA 2019. De ce merita sa vizitezi standul sau? si in special raftul dedicat castilor de protectie?

LS2 si-a castigat renumele pe piata de profil oferind echipamente moderne, fabricate la cele mai bune standarde de calitate.

Căștile apartinand colectiilor LS2  sunt considerate unele dintre cele mai bune la ora actuala. Cei interesati pot descoperi în egală măsură casti dedicate piloților de motociclete, cât și celor care folosesc scuterul ca modalitate de deplasare zilnică. Toate castile de protectie cu sigla brandului sunt compuse dintr-o carcasa ușoară cu design aerodinamic care înlesnește o excelentă ventilație astfel incat confortul riderului va fi maxim.

Modelele de casti moto LS2 prezintă la exterior un înveliș rezistent fabricat dintr-un material compozit special cu bune proprietăți de absorbție a șocurilor. Multe modele au viziera tip 3D ce vine prevăzută cu protecție anti-zgâriere și împotriva razelor ultraviolete, beneficiind în plus și de sistemul Pinlock Ready cu rol în eliberarea facilă și fără efort. Atat cele mai noi căști off road LS2, cat si cele moto dispun de un strat compus dintr-un material absorbant, anti-bacterial și anti-miros care permite detașarea ușoară în vederea spălării.

Nu în ultimul rând, toate modelele de căști  moto LS2 Helmets sunt create în conformitate cu normele în vigoare și dispun de certificările DOT / ECE. In afara caracteristilor de performanta, castile LS2 se bucura si de o schema grafica cu multiple culori atragatoare astfel incat orice rider preocupat de stil va putea gasi in colectie un model care sa i se potriveasca si din acest punct de vedere.