Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Cizme FOX INSTINCT OFF ROAD – siguranta si performanta

Cizme FOX INSTINCT OFF ROAD – siguranta si performanta

2 minute
Cizme FOX INSTINCT OFF ROAD – siguranta si performanta

Sa inceapa aventura! Daca ti-ai propus sa explorezi trasee off road, urmatorul pas este sa te asiguri ca ai echipamentul adecvat. Aviz amatorilor de senzatii extreme care vor sa inlocuiasca vechile cizme pentru off road cu unele noi, de la un brand de top: merita sa aruncati un ochi la modelele Fox Racing!

Unul dintre cele mai apreciate modele de cizme Fox este Instinct Offroad Boot. Combinatia intre durabilitate si performanta este atuul principal al cizmei off road dirt bike, conceputa special pentru a intampina cerintele terenurilor solicitante.

Fox Instinct Off Road Boot – inspirata de cizmele motocross purtate in competitii, rafinata de campionul enduro Taddy Blazusiak. Imprumuta o serie de caracteristici de la modelul Instinct original, dar aduce confort imbunatatit in timpul pilotarii si la mers.

Riderii care se confrunta cu obstacole naturale diverse precum radacini de copaci, pietris, suprafete umede si alunecoase, dealuri abrupte, pamant afanat etc. stiu ca pentru a mentine motocicleta in echilibru este nevoie de pricepere si concentrare. Cizmele Fox Instinct Off Road utilizeaza in exclusivitate un compus de cauciuc special Duratac cu profil mai larg pe talpa pentru tractiune superioara.

Varful complet acoperit al cizmei asigura protectie sporita fara a stanjeni miscarea, cum ar fi in momente decisive precum la schimbarea vitezei. Designul slim, modern al modelului include un sistem de inchidere performant. De asemenea, profilul talpii contribuie la reducerea acumularii de noroi si protectie impotriva resturilor (radacini, crengi etc.) de pe traseu.

Compusul de cauciuc Fox Duratac este durabil si ofera aderenta superioara. Nu in ultimul rand, talpa poate fi inlocuita.

Aventura in off road nu este lipsita de riscuri, dar prin alegerea de a purta echipament corespunzator se pot evita accidente! Ai toate motivele sa investesti intr-o pereche noua de cizme Fox Instinct Off Road care iti vor proteja gleznele si gambele, cu confort sporit la pilotare si performante indiferent de conditiile de teren sau de vreme.