Acasă > Stiri  >  Chaparral Motorsports lanseaza anvelopele Ocelot pentru ATV-uri

Chaparral Motorsports lanseaza anvelopele Ocelot pentru ATV-uri

2 minute
Chaparral Motorsports lanseaza anvelopele Ocelot pentru ATV-uri

Chaparral Motorsports a lansat la sfarsitul lunii noiembrie, 2017, o noua gama de anvelope Ocelot pentru echiparea de vehicule 4×4 offroad tip ATV si UTV.

anvelope-ocelot-4x4-offroad

Entuziastii activitatilor offroad sunt tentati de oferta imbatabila a companiei californiene, care pune la dispozitie o linie moderna de cauciucuri Ocelot caracterizate printr-un excelent raport pret-calitate. Fanii atvisti au ocazia sa descopere modele cu profiluri diversificate, care vin in marimi populare.

In calitate de dealer de anvelope ATV si UTV, Chaparral a adaptat linia Ocelot pentru a satisface cele mai exigente nevoi ale clientilor. Prin urmare, linia de anvelope Ocelot este compusa din peste 30 de modele diferite, radiale si bias-ply, cu 4 si 8 straturi cu configuratii pentru orice tip de teren, de la zone desertice pana la suprafete cu pietris sau apa adanca si noroi.

Familia de anvelope Ocelot ofera o combinatie de profile unice de rulare, precum si anvelope comparabile cu echipamentele OE din dotarea multor modele ATV și UTV. De pilda, anvelopele Ocelot Atacama si Victory sunt modele unice, in vreme ce Ocelot P373 a fost proiectat pentru a concura cu Kenda Bear Claw, iar P350 este un concurent redutabil pentru Maxxis Big Horn 2.0.

anvelope-offroad-ocelot-atacama                  anvelope-offroad-ocelot-victoryanvelope-ocelot-p350

In afara de oferirea unei game largi de modele, un alt avantaj consta in pretul extrem de accesibil.

Chaparral Motorsports isi propune sa compare performantele a peste 20 de anvelope Ocelot cu anvelope ATV produse de alte branduri, raportul complet al rezultatelor urmand a fi publicat in viitorul apropiat.

Compania Chaparral Motorsports a fost infiintata in 1980, implicandu-se initial in domeniul motocicletelor de familie, unde ocupa un loc fruntas printre dealerii din SUA. De-a lungul intregii activitati, Chaparral Motorsports s-a evidentiat pe piata de profil printr-o oferta imbatabila de motociclete, vehicule side-by-side si ATV-uri Kymco, Honda, Yamaha, Kawasaki, KTM, Suzuki, Can-Am, Victory, Polaris.