Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ATV CF Moto CForce 600L Touring EPS ’20

ATV CF Moto CForce 600L Touring EPS ’20

2 minute
ATV CF Moto CForce 600L Touring EPS ’20

CF Moto CForce 600L Touring EPS ’20, printre cele mai ravnite ATV-uri midsize

CForce 600L Touring a fost dezvaluit de producatorul de ATV-uri CF Moto la show-ul EICMA de anul trecut, debutand pe segmentul de modele midsize. Acest ATV 580cc model touring este disponibil exclusiv in varianta cu sasiu lung. Avand in vedere ca poate acomoda un pasager in conditii optime de confort, fiecare aventura in off road va fi super distractiva!

  • Ce aduce in plus ATV-ul CForce 600L Touring?

Motorul monocilindru, 4 timpi, pe racire, SOHC livreaza maximum de 41 cai putere si vine cuplat la o cutie de viteze automata de inalta performanta, eficienta (CVTech, trepte P/R/N/H/L). Surpriza consta in ventilatorul mai mare si mai puternic si un radiator cu 18% mai mare.
La acestea se adauga faruri si stopuri de inalta intensitate cu LED & DRL, RIDEVISION pentru vizibilitate crescuta.

Alte dotari standard: diferential frontal blocabil, moduri 2WD/4WD, sistem de franare nou cu 4 discuri hidraulice. Pachetul cuprinde toate echipamentele si accesoriile pentru cea mai buna experienta de off road riding, de la scaun ergonomic pentru pasager pana la compartimente de depozitare si rackuri (portbagaje) rezistente in orice conditii de vreme, troliu de capacitate 1361 kg, plus un instrumentar digital cu functii complete.

Suspensia independenta fata/spate cu brat dublu in A si cursa imbunatatita faciliteaza o pilotare lina pe orice teren. O alta imbunatatire este legata de virajele mai stranse cu 15% fata de modelele anteriore.

Daca vrei sa il vezi, fa-ne o vizita in showroom!