Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Vara asta, da-te cu Z10!

Vara asta, da-te cu Z10!

2 minute
Vara asta, da-te cu Z10!

CF Moto Z10 a fost o aparitie spectaculoasa chiar din stadiul de concept, modelul fiind dezvaluit publicului sub forma de prototip la show-ul EICMA 2017 din Milano. Anul acesta, pasionatii de off road din tara au avut parte de o mostra de performanta sportiva din partea lui Z10 la inceputul sezonului, cu ocazia Raliului Zapezii din Cavnic (17-19 ianuarie a.c.). In cadrul competitiei, varianta demo a acestui side-by-side CF Moto a dovedit ca are sanse reale de victorie in confruntarea cu toate modelele din categorii superioare de pret. Apoi, modelul de fata a fost testat si la intalnirea anuala de la Ramnicu Sarat. Varianta finala de productie in masa a primit o serie de imbunatatiri fata de unitatea din competitie, asa ca va puteti astepta ca Z10 sa devina una din vedetele sezonului competitional 2020!

Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, se remarca dotarea cu un motor serios cu 2 cilindri in V, 4 timpi, racire cu lichid, SOHC, EFI, 963cc. Motorul vine cuplat la o cutie de viteze automata CVTech, cu trepte P/R/N/H/L. Capabil sa livreze 79 cai putere, CF Moto Z10 este un SSV care promite o aventura distractiva pe orice traseu off road, indiferent de dificultate. Riderul poate opta pentru modurile 2WD/4WD si va observa chiar de la prima plimbare ca puterea este foarte bine gestionata, alaturi de partea de suspensie (suspensie fata independenta cu brat dublu in A, cursa 11-inch; suspensie spate QuadLink; amortizoare pe gaz reglabile). Pe langa asta, frana de motor este foarte placuta, fapt ce se reflecta printr-un comportament bun la manevrele agresive de franare in curba. Din pachetul standard fac parte franele fata si spate hidraulice. De asemenea, vibratii reduse. Farurile cu LED-uri de inalta intensitate RIDEVISION permit o excelenta vizibilitate pe timp de noapte. Vis-a-vis comunicarea pilot-vehicul, Z10 vine inzestrat cu un bord usor de utilizat, iar in modul Sport, display-ul are o grafica mai agresiva.

Alte dotari: modelul dispune de control electronic al acceleratiei (Electronic Throttle Control), ofera capacitate remorcare 250kg si vine prevazut cu carlig de remorcare si troliu de 1360 kg, la care se adauga acoperis si usi, port USB etc. Cockpit-ul este confortabil pentru pilot si un pasager dornic de distractie. Look-ul modern si agresiv al acestui side-by-side CF Moto este completat de jantele din aluminiu 14-inch. Modelul este disponibil cu doua scheme de culoare atractive: Mercury Silver si Ghost Grey.