Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Motocicleta CF Moto 650NK 2020

Motocicleta CF Moto 650NK 2020

2 minute
Motocicleta CF Moto 650NK 2020

În afară de ATV-uri și SxS-uri, producătorul CF Moto mai participă pe segmentul powersports și prin dezvoltarea de motociclete la standarde moderne, caracterizate prin componente de calitate superioară și cu performanțe deosebite în raport cu prețul accesibil.

Aspectul performanței este dovedit și de prezența modelelor de motociclete CF Moto în cadrul unor curse celebre ca de pildă Raliul Internațional Isle of Man TT. În sezonul competițional de acum doi ani, CF Moto a intrat în atenție cu modelul în ediție limitată 650NK TT ABS 2018, creat în semn de omagiu la aniversarea a 110 ani de raliuri TT. Modelul standard CF Moto 650NK este potrivit pentru riderii care caută un mijloc de deplasare în oraș și în afara lui, distractiv și manevrabil.

Motocicleta 650NK vine echipată standard cu motor de 649.3cc, cu 2 cilindri în linie și 8 valve dezvoltă 60cp. Motorizarea păstrează un grad ridicat de eficiență prin sistemul electronic de alimentare cu combustibil marca Bosch – motorul este urcat pe un cadru din oțel construit pentru a ține vibrațiile la un nivel minim, iar senzația de confort și manevrabilitatea sporită a lui 650NK sunt potențate și de sistemul excelent de suspensii cu furcă retractabilă pe față și de tip consolă pe spate. Un avantaj îl constituie rezervorul din dotare de capacitate generoasă, 17 litri, astfel încât doritorii vor avea parte de mai multă distracție cu un singur plin.

Motocicleta naked CF Moto 650NK este disponibilă cu două scheme grafice, pe alb sau albastru si va capta negreșit atenția când vă aflați în trafic datorita designului in care se simte influența motocicletelor KTM; stilul acestui model de motocicletă de stradă a fost realizat de Kiska Design, care au lucrat la majoritatea modelelor KTM din ultimii 20 de ani. 650NK are un look agresiv cu valențe sportive, o șa adâncită excelent concepută pentru suport lombar și confort, și vine cu două variante de culoare. Este dificil de imaginat că pe piața motocicletelor din România veți găsi un raport mai favorabil calitate preț decât la CF Moto 650NK, iar acest model este unul dintre cele mai inspirate alegerei pentru cine vrea să dețină o motocicletă de stradă care să nu îi lase la greu. Alte specificații: dimensiuni LxWxH 2114 x 757 x 1100 mm; garda la sol 150 mm; ampatament 1415 mm.