Acasă > Stiri  >  Ce este sistemul Apache Backcountry Snow Track lansat de BRP?

Ce este sistemul Apache Backcountry Snow Track lansat de BRP?

2 minute
Ce este sistemul Apache Backcountry Snow Track lansat de BRP?

brp snow track system

Ca de fiecare data cand are loc lansarea unui nou produs Can-Am, expertii si fanii se grabesc sa treaca imediat la teste si la actiune. De aceasta data vorbim despre sistemul de senile Apache Backcountry care a aparut pe piata anul trecut si reprezinta o combinatie ingenioasa intre tehnologia specifica snowmobilelor si BRP Apache 360 ​​Track System. Lamele adanci de 2 inch (5 cm) contribuie la imbunatatirea tractiunii.

        

Sistemul de senile Apache Backcountry a fost montat pe un ATV Can-Am Outlander 1000 MAX XT-P ce dispune de motor Rotax de 89 cp, 976 cc V-twin prevazut cu servodirectie Tri-Mode Dynamic Power Steering. Traseul vizat nu s-a limitat doar la portiunile amenajate, astfel incat pilotul de test a avut ocazia sa isi faca o parere in ansamblu despre posibilitatile oferite de sistemul inovator Apache Backcountry.

Gratie directiei dinamice a Can-Am Tri-Mode, obstacolele intalnite in cale nu au creat probleme. In plus, noul sistem avansat proiectat de BRP a facut posibil urcusul pe dealuri unde nu ai acces cu anvelope. Acesta este si farmecul sistemelor de zapada – poti ajunge in zone unde pe timp de vara nu ai sanse reale de reusita. Acest combo puternic este potrivit pentru a cuceri trasee extreme cu zapada.

In conditiile in care zapada cea mai adanca masura in jur de sase picioare, senilele s-au scufundat cam 4 inch, asigurand traversarea oricarei portiuni mai dificile. Noua tehnologie a oferit, in mod clar, o mai buna flotare in pulberea de nea adanca.