Acasă > Stiri  >  Ce caracteristici noi aduce UTV-ul CF Moto ZForce 1000

Ce caracteristici noi aduce UTV-ul CF Moto ZForce 1000

2 minute
Ce caracteristici noi aduce UTV-ul CF Moto ZForce 1000

Lansarea modelului ZForce 1000 inseamna pentru familia de UTV-uri CF Moto atingerea unui nou nivel de putere. Bazandu-se pe platforma matura a sasiului din gama SSV, noul vehicul 4×4 offroad asigura o experienta antrenanta de pilotare. Modelul de UTV CF Moto ZForce 1000 se remarca printr-o configuratie de varf, permitand o buna manevrabilitate indiferent de conditiile de vreme, altitudine sau tipul de teren. De asemenea, acest UTV prezinta si un design ergonomic perfect, transmitand placerea de a conduce.

Scaunele reglabile si volanul care poate fi inclinat in sus sau in jos cu 35° au fost special proiectate pentru a veni in intampinarea cerintelor pilotilor, fie amatori, fie cu experienta. Totodata, cabina este prevazuta cu dotari pentru confort si siguranta, precum manere, bare si centuri de siguranta in 5 puncte.
Anvelopele de noroi CST de 27 inch, alaturi de buzunarele rezistente si profilul capabil permit pilotilor sa plece oricand catre destinatia dorita cu incredere.

Particularitati cheie
• Sistemul de injectie Bosch
Sistemul de injectie a combustibilului Bosch se caracterizeaza prin stabilitate, oferind un raspuns prompt inclusiv in conditii de temperaturi joase.
• Scaune reglabile

• Suspensii independente
Suspensia independenta cu doua brate (suspensie fata 125 mm si suspensie spate 165 mm) joaca rolul de a atenua vibratiile resimtite la rularea pe terenuri accidentate. Garda la sol 300 mm si rotile impunatoare permit modelului UTV CF Moto ZForce 1000 sa infrunte diversele obstacole intalnite pe parcursul traseelor offroad.

• Anvelope de noroi
• Scaune din piele anti-derapanta cu design modern, ce sporesc rezistenta

• Sisteme DOT si EC certificate. Cele doua faruri de proiectie de inalta intensitate de 55W, alaturi de farurile cu LED-uri creeaza un sistem luminos eficient pentru UTV-ul CF Moto ZForce 1000, contribuind la aspectul agresiv al fetei frontale. Astfel, pilotii se pot deplasa in siguranta chiar si in timpul noptii.