Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  De ce sa-ti iei o casca de Downhill de la Airoh

De ce sa-ti iei o casca de Downhill de la Airoh

2 minute
De ce sa-ti iei o casca de Downhill de la Airoh

Lansat oficial in 1997, brandul Airoh se bucura de o larga popularitate in toate colturile lumii. Iar cand vorbim despre casti Airoh, vorbim de performante dovedite si in campionate – pe circuit, enduro si motocross. O categorie aparte o constituie castile dedicate bikerilor. Atat ciclistii amatori, cat si cei profesionisti vor gasi un aliat in modelele fabricate de Airoh.

Cei interesati sa gaseasca o casca de Downhill pe care se pot baza in orice conditii o vor descoperi sub forma modelelor Airoh Fighters. Ce beneficii ofera si de ce sunt preferate? In primul rand, pentru protectia si confortul oferite, apoi pentru greutatea lor redusa (900 g), un considerent extrem de important, la care se adauga constructia ergonomica si designul aerodinamic. Pe de alta parte, beneficiaza de un sistem de ventilatie excelent, un criteriu esential pentru practicantii acestui sport. Cu 18 aerisiri, fluxul de aer nu mai este o problema. Interiorul este detasabil si lavabil, fabricat din materiale hipoalergenice. In plus, castile MTB Airoh Fighers vin prevazute cu sistem A.E.F.R. (Airoh Emergency Fast Remove) cu rol in indepartarea rapida in situatii de urgenta. Nu in ultimul rand, sistemul de inchidere creste eficienta acestora. Constructia speciala din Kevlar si Carbon asigura performante durabile, oferind rezistenta la impact si tenacitate inalta.

Temerarii curselor de Downhill pot, in sfarsit, aborda cu incredere orice provocare intalnita pe traseu cu ajutorul castilor bike de la Airoh!