Cum te avantajeaza o casca MTB Fox Rampage?

Incepe-ti aventura ciclistica pe trasee montane purtand echipament de protectie adecvat! Niciun alt brand nu te echipeaza pentru succes asa cum o fac cei de la Fox Racing. Indiferent de stilul de pilotare pe care il practici – enduro, trail, ciclism -, in gama de echipamente Fox vei gasi probabil cele mai bune casti pentru MTB si nu numai, lista continuand cu genunchiere, cotiere, alte protectii, imbracaminte si incaltaminte.

Cei mai rapizi rideri de pe planeta, cum este si campionul mondial la downhill, Loic Bruni, folosesc casti full-face pentru mountain bike de la Fox. Cu performanta dovedita, gama de casti MTB pentru downhill RAMPAGE este alegerea nr. 1 pentru cei mai mari pasionati ai sportului. Exista trei modele pentru care poti opta: RPCRampage Comp si Rampage.

Inspirata de experienta atletilor de elita pe segmentele de downhill MTB si freeride, colectia Fox Racing Rampage ofera cel mai complet nivel de protectie si performanta. Fox RPC este optiunea ideala de casca full-face pentru adeptii de mountain biking, intrunind cele mai inalte standarde.