Trasaturi ale ATV-urilor CF Moto

Pasionatii de trasee off road care opteaza pentru un ATV CF Moto  din familia CForce drept partener de aventura se bucura de o serie de dotari si caracteristici. In general, o mare parte din echipamente vin standard, din fabrica. Am realizat o selectie a celor mai importante atuuri de care beneficiaza posesorii de vehicule de teren 4×4 ce provin de la brandul chinez CF Moto.

1. Control 2W/4WD si diferential 4WD – prezinta rol in cresterea tractiunii. Cu ajutorul acestei dotari, pilotul detine control sporit indiferent de conditiile de traseu.

2. Ambreiaj CVTech – ofera eficienta din punct de vedere financiar. Imbunatateste longevitatea curelei, precum si puterea si controlul la riding pe teren dificil si variabil.

3. Instrumentar digital multi-functional – ofera avatajul de a fi usor de citit.  Ii permite riderulului sa cunoasca in orice moment informatii esentiale: ceas, odometru, vitezometru, nivelul carburantului etc. Dashboard-ul se poate curata cu usurinta si vine prevazut cu o membrana care mentine praful la distanta.

4. Portbagaje heavy-duty. Rack-urile din otel favorizeaza transportul diferitelor marfuri. In cazul in care un anume model de ATV CF Moto nu vine din fabrica echipat cu portbagaj, acesta se poate atasa ulterior in functie de necesitati. Rack-urile sunt rezistente si va ajuta sa transportati in conditii bune unelte, echipamente de camping, hrana pentru animale etc.

5. Troliu – un accesoriu practic si util. Puteti personaliza ATV-ul cu un trailer (remorca) daca aveti nevoie sa transportati incarcaturi mai grele. Serveste cu brio in special celor care intreprind activitati utilitare in preajma fermei sau gospodariei.