Lineup Can-Am Traxter Pro DPS 2021

Pentru sezonul 2021, producatorul Can-Am introduce o gama noua de SxS-uri! Can-Am Traxter PRO DPS ofera cu mult mai multe oportunitati!

Can-Am Traxter Pro HD10: mai puternic, mai capabil, dotari mai practice. Noul side-by-side cu pronuntat caracter utilitar, Can-Am Traxter PRO HD10, aduce un pachet standard substantial si este construit sa depaseasca orice bariere pentru a rezolva sarcini diversificate in cele mai solicitante conditii posibile. Performantele dovedite off road se datoreaza tehnologiei inalte si dotarilor multiple cu care vine inzestrat.

Transmisia PRO-TORQ constituie un avantaj al lui Traxter PRO HD10. Diferential spate imbunatatit, sistem QRS (Quick Response), optimizari pentru ventilatie superioara si protectie electronica a curelei, plus diferential frontal autoblocabil Visco-Lok QE si moduri selectabile 2WD / 4 wd / Turf Mode. Cu un cuplu de top in industrie si longevitate crescuta pentru cutie, modelul side-by-side Bombardier de fata este gandit sa sfideze obstacolele.

Motor Rotax HD10 1000cc V-Twin. Motorul in 2 cilindri Rotax extrem de eficient livreaza un cuplu ridicat si 82 CP. O noutate o constituie si cadrul din otel mai usor, updatat. Can-Am ridica stacheta!

Portbagajul spatios permite integrarea de accesorii LinQ, cu o oferta de personalizare unica. Spatiul permite convertirea usoara. Dimensiuni cargo: 180 x 138 cm. Traxter PRO exceleaza si din acest punct de vedere pentru a duce la indeplinire orice sarcina.
Spatiu de depozitare exclusiv pe partile laterale ale vehiculului – ofera o capacitate de stocare de 316.5 litri si permite accesul de o parte sau de alta, in functie de necesitati. Rezultatul este o versatilitate crescuta.

Zgomot redus. Nivel diminuat de zgomot prin plasarea motorului la distanta de ocupantii vehiculului. Sistem de esapament cu zgomot redus. Cutie CVT noua, optim calibrata.

Traxter PRO DPS 2021

  • Motor Rotax 976cc V-Twin, 82 cp /69 lb/ft
  • Transmisie PRO-TORQ cu sistem QRS si protectie electronica a curelei
  • Diferential frontal autoblocabil si moduri selectabile 2WD/4WD/Turf Mode
  • Suspensie fata cu brat dublu in A
  • Suspensie spate cu brat TTA
  • Jante 14 inch din aluminiu si anvelope 28 inch Maxxis Bighorn 2.0
  • Capacitate de depozitare 356 L.