Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ATV Can-Am Outlander MAX DPS 570 2021

ATV Can-Am Outlander MAX DPS 570 2021

2 minute
ATV Can-Am Outlander MAX DPS 570 2021

Outlander MAX DPS 570 2021 este un model midsize ce face parte din familia de ATV-uri premium Bombardier si se distinge prin dotarea cu sasiu lung si servodirectie, precum si prin suma de echipamente moderne. Este un vehicul 4×4 de teren care se va dovedi practic in diverse imprejurari, atat pentru diverse sarcini utilitare, cat si pentru activitati de agrement in medii off road.

Multumita sasiului lung, Outlander MAX DPS 570 va acomoda in conditii de confort un pasager. De asemenea, dispune de sistemul Convertible Rack System (CRS), fapt ce permite ca saua pentru pasager sa devina usor spatiu de depozitare (nu este inclusa cutia de depozitare). Confortul coechipierului este asigurat prin intermediul unui sistem de ergonomie dinamica, cu manere de sustinere si praguri ridicate. Servodirectia Tri-Mode DPS (Dynamic Power Steering) serveste la imbunatatirea confortulului si a manevrabilitatii la viraje stranse pe iarba si pe teren accidentat cu provocari variate.

Acest ATV Bombardier se bazeaza pe motorul Rotax 570, 2 cilindri, pe racire cu lichid, 570cmc si este capabil sa dezvolate 48 CP. Lista de caracteristici include o cutie de viteze automata CVT, tractiune selectabila 2WD/4WD si diferential fata autoblocant Visco-Lok QE. Alte atribute tehnice consta in dotarea cu suspensie fata cu brat dublu tip A, cursa 229mm si suspensie spate TTI independenta, cursa 224mm, amandoua cu amortizoare pe ulei. La toate acestea se adauga franele pe disc puternice, jante din otel de 12-inch, rack-uri fata si spate de capacitate 54.4/109kg, plus un compartiment de depozitare spate de 10.9L si sistem LinQ pentru atasarea rapida a accesoriilor.

Modelul de ATV 570cc de fata vine standard precablat pentru troliu si ofera capacitate de remorcare de 590 kg. Saua pilotului are inaltimea 858mm si faciliteaza o pozitie de pilotare naturala. Comunicarea pilot-vehicul este favorizata de bordul modern cu afisaj multifunctional digital, usor accesibil si care ofera toate informatiile necesare calatoriei: vitezometru, turometru, contor de parcurs, indicatori trip si ore, nivel combustibil, treapta viteza, indicator 4×4, ceas.