Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Camere video actiune WASPcam

Camere video actiune WASPcam

3 minute
Camere video actiune WASPcam

Chiar daca brandul WASPcam nu este o prezenta foarte veche pe piata, modelele de camere video de actiune comercializate ofera utilizatorilor un set complex de optiuni si caracteristici pe care alte modele concurente nu le au. In timp ce camerele WASPcam premium au featuri precum 1080p60, 16 megapixeli, WiFi, rezistenta la apa, producatorul pune la dispozitie si telecomenzi de incheietura wireless cu display-uri integrate. In continuare va prezentam 4 patru modele diferite de camere video actiune.

WASPcam GIDEON. Considerat alegerea premium, pachetul de fata include telecomanda de incheietura cu un display pentru vizionarea in timp real a actiunii inregistrate. Camera si telecomanda raman conectate la o distanta de pana la 7.62 m. De pe telecomanda puteti controla functiile video si foto, puteti vedea ce inregistreaza camera si folosi telecomanda ca pe un ceas de mana. Dupa cum v-ati astepta de la o camera de actiune de top, WASPcam Gideon inregistreaza la o rezolutie de 1080p si 60 de cadre pe secunda si poate face fotografii de 16 megapixeli.

– calitate video 1080p60 sau selectabil 1080p30, 960p60, 720p120
– fotografii de 16MP
– moduri Time Lapse, Photo Burst, Self Timer
– WiFi pentru conectarea cu aplicatia WASPcam App pe iPhone si dispositive Android. De pe telefon, utilizatorul poate vedea, inregistra si distribui fisisrele WASPcam
– functie auto-looping
– include telecomanda de incheietura wireless cu Live Viewing Display (LVD)
– rezistenta la apa
– display LED

WASPcam 9900/9901. Camerele WASPcam 9900/9901 sunt capabile sa inregistreze videoclipuri de rezolutie 1080p cu pana la 30 cadre pe secunda. O telecomanda de incheietura este inclusa cu modelul 9900, dar poate fi cumparata si separat. Aceasta telecomanda nu ofera posibilitatea de a vedea live videoclipurile, dar controleaza in schimb inregistrarea foto si video de la o distanta de pana la 7.62m si este rezistenta la apa. Pe langa videoclipurile 1080p30 HD, modelul 9900/9901 face fotografii de rezolutie 5MP si merge cu aplicatia WiFi, la fel ca modelul Gideon.

– video de calitate 1080p30 HD sau selectabil 960p30 si 720p60
– fotografii de rezolutie 5MP
– WiFi pentru conectarea cu aplicatia WASPcam de pe iPhone sau de pe Android
– functiile Time Lapse, Photo Burst si Self Timer
– rezistenta la apa
– poate fi montata in diferite pozitii
– display LED

WASPcam JAKD Sports. O camera video actiune ideala pentru sportivii la inceput de drum sau pentru parintii in cautarea unei solutii accesibile pentru copilul lor. Ofera posibilitatea de inregistrare la 1080p video si de fotografiere 5MP. Ceea ce deosebeste modelul JAKD de altele din aceeasi gama de pret este ecranul de vizionare live construit pe partea din spate a camerei si luminile pentru inregistrarea pe timp de noapte.

– video 1080p25 si 720p30
– fotografii 3MP/5MP
– display de 2” LCD integrat
– facilitati de inregistrare pe timp de noapte
– rezistenta la apa
– functie auto looping.

Indiferent de sportul pe care il practici, o camera video actiune marca WASPcam se va dovedi utila, iar tu vei investi in amintiri deosebite cu care sa te lauzi peste ani!