Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  BRP a castigat 3 premii RED DOT DESIGN 2020

BRP a castigat 3 premii RED DOT DESIGN 2020

2 minute
BRP a castigat 3 premii RED DOT DESIGN 2020

BRP a avut parte de un inceput de vara fabulos, obtinand 3 premii Red Dot Design. Inca o data, pasiunea pentru inovatie si determinarea de a impinge limitele si-au spus cuvantul. Cele trei produse castigatoare nu au nevoie de nicio introducere: Can-Am Spyder RT 2020, Rotax Sonic E-Kart si 2020 Sea-Doo GTI.

Roadsterul Can-Am Spyder RT 2020 este varful de lance pe segmentul touring. Look-ul sau modern si dotarile premium contribuie la crearea celei mai bune experiente de on-road riding. Spyder RT poate fi o alternativa inspirata pentru persoanele mai putin confortabile cu pilotarea unei motociclete. Ca avantaje, ofera o stabilitate excelenta si o manevrabilitate usoara indiferent de experienta riderului. De la finisaje pana la luminile LED premium si un display LCD color, fiecare detaliu ofera roadsterului Can-Am Spyder RT 2020 un aer sofisticat. Scaritele touring, centrul jos de greutate, spatiul generos, scaunele incalzite pentru rider si pasager, suspensiile recalibrate pentru a imbunatati dinamica la pilotare si protectia anti-vant superioara sunt doar o parte din factorii care vor contura aventura on-road suprema. In plus, acest roadster Can-Am Spyder dispune de o capacitate de stocare impresionanta de 177 L si permite personalizarea cu o gama larga de accesorii LinQ.

Skijetul 2020 Sea-Doo GTI beneficiaza de o platforma complet refacuta si reprezinta balanta perfecta intre aspectul functional, inovatie si distractie. Acest PWC Sea-Doo se caracterizeaza prin stabilitate superioara, spatiu de depozitare usor de accesat si dotari moderne. Avansat din punct de vedere tehnic, Sea-Doo GTI are un design simplu si extrem de functional, gandit pentru performanta pe apa.

Premiile Red Dot atesta calitatea designului si potentialul de a inova. Produsele castigatoare stabilesc urmatoarele trenduri si ofera o viziune asupra viitorului. Distinctia este oferita dupa ce un juriu de 40 de experti evalueaza atent produsele. „Premiile sunt rezultatul efortului de echipa. An de an, ne propunem evolutia in termeni de design si tehnologie. Speram ca in viitor sa depasim asteptarile utilizatorilor si orice standard in industrie”, a spus Denys Lapointe (Senior Vice-President, Design, Innovation and Creative Services, BRP). In ultimii 2 ani, BRP a primit nu mai putin de 22 premii pentru design pentru modelele powersports inovatoare.