Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  BRP prezinta noile concepte

BRP prezinta noile concepte

2 minute
BRP prezinta noile concepte

BRP a prezentat rezultatele cercetarii in domeniul electrificarii dezvaluind pe 10 septembrie la Clubul BRP din Las Vegas, Nevada, 6 concepte electrice distincte incluse in cadrul gamelor sale de produse.

Proiectele initiate de compania canadiana ofera o privire vis-a-vis cum va arata viitorul si despre potentialele segmente pe piata. Ca lider in industria sporturilor motorizate, Bombardier continua sa traseze limitele si sa ridice stacheta propunand modalitati inovatoare de deplasare si de explorare a noi teritorii, care sa atraga si prin latura distractiva.

„BRP este angrenat de ceva vreme in crearea de vehicule electrice pentru a oferi noi experiente pilotilor, acum si in viitor. Asa cum am mai precizat inainte, nu se pune problema «daca», ci intrebarea este «cand». Suntem extrem de entuziasmati”, a declarat Denys Lapointe in calitate de vice-presedinte principal, Design, Inovatie si servicii creative. „Vom continua inovatiile, iar vehiculele electrice nu fac exceptie. Echipa noastra lucreaza la proiecte si idei noi, astfel ca asteptam cu nerabdare reactiile publicului. Pentru moment, avem in vedere concepte diferite pe care vrem sa le evaluam”, a mai adaugat acesta.

Conceptele prezentate in cadrul evenimentul sunt o urmare fireasca a initiativelor anterioare in domeniul propulsiei electrice si include introducerea vehiculului electric Neighborhood (NEV), dezvoltarea unui prototip electric Can-Am Spyder si comercializarea modelului de kart electric Sonic.

Despre BRP – lider mondial in industria vehiculelor sportive motorizate, sisteme de propulsie si barci. Gama de produse cuprinde mai multe sectoare: snowmobile Ski-Doo si Lynx, skijeturi Sea-Doo, vehicule 4×4 off road si on road Can-Am, barcile Alumacraft, Manitou si Telwater, motoare de barci Evinrude si Rotax, alaturi de motoae Rotax pentru kart, roadstere etc. Liniile de produse sunt completate de piese, accesorii si articole de imbracaminte pentru o experienta completa de riding. Cu peste vanzari anuale de 5,2 miliarde de dolari canadieni in peste 120 de tari si mai mult de 12500 de angajati in intreaga lume, BRP este unul dintre cei mai mari „jucatori” de pe piata.