Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  BRP Lynx 2022 – gama de snowmobile Ranger

BRP Lynx 2022 – gama de snowmobile Ranger

1 minut
BRP Lynx 2022 – gama de snowmobile Ranger

Gama sport-utilitara a BRP LYNX este foarte bine reprezentata in sezonul 2022. Snowmobilele sport-utility vin cu variante de motorizare diferite si aduc noi scheme de culoare atractive, pe masura performantelor.

Cel mai mic snowmobil din gama Ranger este modelul 49 Ranger care dispune de doua optiuni, cu motor Rotax 600 ACE si cu motor 600R E-TEC. Pe langa modelul standard, exista si variantele PRO si ST. Indiferent de modelul ales, pilotul care se plimba cu un snowmobil Ranger va beneficia de putere, eficienta, adaptabilitate la traseu si confort.

Line-up-ul de snowmobile BRP Lynx cu specific utilitar este completat de modelele 59 Ranger si 69 Ranger. Sunt disponibile motorizarile Rotax 600 EFI, 600 ACE, 900 ACE. Editia Limited a lui 69 Ranger si versiunea Alpine vin dotate cu motorul 900 ACE Turbo. Suspensiile fata LFS si spate EasyRide in combinatie cu amortizoare HPG 36 si cadrul Radien-X contribuie la confort la pilotare. Pachetul de dotari standard este unul generos, ducand functionalitatea si utilitatea la un nou nivel.